Hľadáme Inteligentné hodinky roka 2022

Už ste hlasovali v ankete Mobil roka 2022? Hlasujte za svojho favorita a vyhrajte niektorú z hodnotných cien. Dnes predstavíme nominované inteligentné hodinky, ktoré zmerajú vaše športové aktivity a pomôžu vám zlepšiť váš životný štýl.

Mobil roka je tu s nami už 16. rok a každoročne sú v tejto ankete vyberaní len tí najlepší z najlepších. Aby ste si vedeli lepšie vybrať svojho favorita, postupne vám predstavíme všetky nominované zariadenia a jednotlivé kategórie v rámci ankety Mobil roka 2022 powered by O2. Aj MOBILY ROKA chráni ESET Mobile Security.

Minulý rok kategórii inteligentných hodiniek iba tesne obsadili prvé miesto Apple Watch Series 7 pred Garmin Venu 2. O tom, kto vyhrá tento rok, rozhodnete iba vy, svojím hlasovaním. V kategórii sa nachádzajú inteligentné hodinky Amazfit, Apple, Fitbit, Garmin, Honor, Huawei, Samsung a Xiaomi.

Pokiaľ sa zapojíte do hlasovania na stránke www.mobilroka.sk, môžete zároveň vyhrať skvelé ceny. Každým hlasom v ankete navyše pošlete päť centov na dobrú vec. Hlasovať môžete do 24. februára 2023.

Hlasovaním v ankete sa automaticky zaradíte do súťaže o bestseller Samsung Galaxy A53 5G, TWS slúchadlá Xiaomi Buds 3, špičkovú Motorolu Edge 30 Ultra, inteligentný zvlhčovač vzduchu Stadler Form KARL, robotický vysávač s mopom iRobot Roomba Combo j7+ či ochranu proti vírusom od ESETu

HLASOVAŤ MÔŽETE TU!

Pozrite si nominované produkty Mobil roka 2022 powered by O2 v kategórii Inteligentné hodinky:

Amazfit T-Rex 2

Amazfit T-Rex 2 patria medzi cenovo najatraktívnejšie odolné hodinky. Majú konštrukciu z vystuženého polyméru a spĺňajú 15 vojenských štandardov. Zvýšená odolnosť sa prejavuje odolnosťou voči vode na úrovni 10 ATM a hodinky prežijú teploty od -40 do +70 °C a sú schopné prevádzky od teploty -30 °C.

Výdrž batérie dosahuje až 24 dní. Hodinky ponúkajú lokalizáciu do slovenčiny a dvojpásmové GPS s výbornou presnosťou.

Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra sú presne také hodinky, aké by ste očakávali – sú to väčšie, odolnejšie, drahšie a luxusnejšie Apple Watch s najlepšou možnou výdrž batérie.

Ich dizajn aj celková kvalita spracovania sú špičkové, vďaka čomu môže tento model zaujať aj tých používateľov, ktorí by si štandardné Apple Watch nekúpili. Silnou stránkou hodiniek je prvotriedne prepojenie s iPhonom.

Fitbit Sense 2

Fitbit Sense 2 sú najnovšie hodinky značky Fitbit. Ponúkajú kombináciu ľahkého a kompaktného dizajnu s výbornou výbavou zdravotných funkcií. Hodinky vedia analyzovať stres pomocou senzora elektrodermálnej aktivity, ktorý neustále meria aktivitu pokožky.

Nechýba ani prvotriedna analýza spánku. Sense 2 ponúkajú aj množstvo športových režimov a podporu pre Bluetooth telefonovanie a bezkontaktné platby. 

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Garmin Fenix 7X sú hodinky pre náročných používateľov, ktorí vyžadujú veľké, kvalitné a odolné hodinky. Vo verzii Sapphire Solar majú titánovú konštrukciu a zafírové ochranné sklíčko. Hodinky spĺňajú vojenské štandardy odolnosti a majú odolnosť voči vode 10 ATM.

Vďaka solárnemu nabíjaniu majú výdrž až 37 dní v režime inteligentných hodiniek, resp. až 139 dní v režime Expedition. Veľkou výhodou sú zabudované offline mapy, takže sa v teréne či na cestách určite nestratíte. 

Honor Watch GS 3

Honor Watch GS 3 sú elegantné hodinky s oceľovou konštrukciou a 1,43-palcovým AMOLED displejom s 3D zaobleným sklíčkom.

Majú štandardnú výbavu zdravotných a športových funkcií a dobrú presnosť merania tepu. Poteší dvojpásmové GPS a výdrž až 14 dní. Bezkontaktné platby a Bluetooth telefonovanie však k dispozícii nie sú. 

Huawei Watch GT 3 Pro

Huawei Watch GT 3 Pro sú najluxusnejšie hodinky od Huawei. Dostupné sú v titánovej mužskej verzii a v keramickej ženskej verzii. V oboch prípadoch je k dispozícii zafírové ochranné sklíčko. Ignorujúc luxusné spracovanie, hodinky ponúkajú meranie EKG a podporujú ponáranie sa do hĺbky až 30 metrov.

Tieto funkcie dopĺňa tradične bohatá výbava zdravotných a športových funkcií. Nechýba vyhodnocovanie bežeckých schopností a tvorba bežeckých tréningových plánov.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Galaxy Watch 5 Pro sú určené všetkým majiteľom Android telefónov, ktorí chcú veľké a odolné hodinky s nadštandardnou výdržou a výborným prepojením so smartfónom vďaka najnovšiemu operačnému systému Wear OS.

V závislosti od štýlu používania vydržia fungovať až 4 dni a ich výhodou je rýchle nabíjanie. Hodinky dostali do výbavy aj nové funkcie v rámci rodiny Galaxy Watch, ako je import trás s navigáciou pomocou hodiniek. V kombinácii so Samsung telefónom dokážu merať EKG aj tlak.

Xiaomi Watch S1

Watch S1 sú pekné inteligentné hodinky s oceľovou konštrukciou a zafírovým ochranným sklíčkom. Dostupné sú vo verzii s elegantným dizajnom a tiež v Active verzii, ktorá zaujme športovým spracovaním.

Hodinky podporujú Bluetooth telefonovanie a bezkontaktné platby cez Xiaomi Pay. Zdravotné a športové funkcie sú štandardné, výdrž batérie dosahuje až 12 dní.

Pomoc najslabším

Hlasovať v ankete Mobil roka 2022 powered by O2 sa oplatí. Každým hlasom v ankete za vás prispejeme sumou päť centov na dobrú vec a peknému banskobystrickému projektu Neónka pošleme päť centov. Keď vás bude desaťtisíc, darujeme detským pacientom so závažnými ochoreniami elektroniku v hodnote 500 eur, ak dvadsaťtisíc, darujeme občianskemu združeniu Neónka v Banskej Bystrici veci v hodnote 1000 eur. Tak neváhajte do našej ankety zapojiť aj vašich známych a kamarátov.

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu