Amazfit T-Rex 2: vylepšené GPS a 24-dňová výdrž batérie

Nová generácia obľúbených smart hodiniek určená fanúšikom vonkajších športov, ponúka extra dlhú výdrž na jedno nabitie, väčší a jasnejší displej, a presné meranie polohy vďala vylepšenému navigačnému systému.

Nový model inteligentných hodiniek Amazfit T-Rex 2 si obľúbia najmä milovníci outdooru a vonkajších športov. Hodinky prešli pätnástimi záťažovými armádnymi testami, čo len potvrdzuje, že zvládnu aj aktívne používanie v náročných podmienkach. Fungujú v extrémnom chlade do -30°C , ale aj horúčave do +70°C.

Milovníci turistiky, lezci, trailoví bežci a všetci nadšenci outdoorových aktivít ocenia vylepšený navigačný systém a zaznamenávanie polohy v reálnom čase pomocou dvojpásmového systému s podporou piatich satelitov.

Zariadenie zároveň umožňuje navoliť si najkratšiu priamu trasu späť do východiskového bodu mapovanej cesty. Nechýba zabudovaný barometrický výškomer a kompas. 

Hodinky disponujú viac než 150 športovými režimami, vrátane triatlonu, poľovníctva, rybárčenia, golfu a surfovania. Vodeodolnosť do 10 ATM umožňuje potápať sa do hĺbky až 100 metrov. Samozrejmosťou je 24-hodinový monitoring zdravia. Sledovať môžete srdcový tep, saturáciu kyslíka v krvi, úroveň stresu a iné. 

Svietivosť 1,39-palcového AMOLED displeja siaha až k úrovni 1000 nitov, čo by malo zaručiť výbornú čitateľnosť aj na priamom slnku. Remienok s 22 mm šírkou sa dá pohodlne vymeniť za iný. Model T-Rex 2 sa pýši extra dlhou výdržou batérie, ktorá predstavuje až 24 dní za bežného režimu používania, 10 dní náročného používania alebo 45 dní v rámci režimu úspory batérie.

Hodinky Amazfit T-Rex 2 budú v predaji na oficiálnych stránkach značky Amazfit.cz a cez vybraných obchodných partnerov od 27. júna za cenu 229,90 eur

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu