Huawei Watch GT 3 Pro

Inteligentné hodinky v titánovom a keramickom prevedení, v dvoch veľkostiach ciferníkov, AMOLED displejom, monitorovaním zdravotných funkcií, meraním EKG, teploty kože a až 14-dňovou výdržou batérie na jedno nabitie. (živé fotografie)

Základné parametre:

OS: HarmonyOS 2.1

čipset: ???

rozmery: 47 x 47 x 11 mm (titan), 43 x 43 x 11 mm (ceramic)

hmotnosť: 54 gramov (titan), 50 gramov (ceramic)

46 mm displej: 1,43'' (36 mm), AMOLED, 466 x 466 b., zafírové sklo

43 mm displej: 1,32'' (34 mm), AMOLED, 466 x 466 b., zafírové sklo

pamäť: ??? GB

globálny prenos dát: nie

lokálny prenos dát: Bluetooth 5.2

ostatné: GPS, Glonass, Galileo, Beidou, QZSS, zvýšená odolnosť voči vode (5ATM / IP68), reproduktor, mikrofón, snímač tepu srdca, EKG, SpO2, VO2max, kompas, barometer, meranie telesnej teploty

batéria: 530 mAh (46 mm), 292 mAh (43 mm) bezdrôtové nabíjanie, výmena v servise 

Neobsahuje/nepodporuje: eSIM, Wi-Fi, NFC, mobilnú sieť

Pravdepodobná cena a dostupnosť na Slovensku: neuvedená

Najnovší model inteligentných hodiniek vychádza z na jeseň uvedených Huawei Watch GT 3 (základné info). Spája ich viacer parametrov a funkcií, líšia sa použitými materiálmi a veľkosťou menšieho ciferníka. Pribudlo meranie EKG a môžete sa s nimi potápať sa až do hĺbky 30 metrov. 

Novinka s prívlastkom Pro prichádza v dvoch verziách. Na výber bude v titánovom v 46 mm veľkosti ciferníka alebo keramickom prevedení so 43 mm veľkosťou. Väčší model ponúkne 1,43'' AMOLED displej, menší 1,32''. Obidva disponujú jemným rozlíšením 466 x 466 bodov a zafírovým sklíčkom, ktoré výborne odoláva škrabancom.  

Kapacitu pamäte ani použitý procesor výrobca neprezradil. V novinke pobeží vlastný operačný systém HarmonyOS 2, nechýba meranie fyzickej aktivity, tepu srdca, monitorovanie spánku, stresu, meranie teploty kože ani spomínaný záznam činnosti srdca. 

Vyberať môžete z viac než stovky tréningových režimov a pri outdoorových aktivitách oceníte presný záznam trasy pomocou širokej podpory navigačných satelitov. Vďaka mikrofónu a reproduktoru ich využijete na Bluetooth hovory zo spárovaného smartfónu. 

Hodinky sú kompatibilné s operačným systémom Android aj iOS. Tradične disponujú batériou, ktorá pri verzii 46 mm vydrží na jedno nabitie asi 14 dní, pri verzii 43 mm sa pri bežnom používaní výdrž skráti na približne jeden týždeň. 

Huawei Watch GT 3 Pro sa zatiaľ predávajú iba v domácej Číne, cena keramickej verzie je stanovená na 2988 CNY (427 eur), za titánovú verziu si výrobca pýta 2488 CNY (355 eur). Očakáva sa aj globálna dostupnosť, európska cena bude oznámená neskôr. 

Doplnené: Huawei Watch GT 3 Pro prichádzajú na Slovensko s atraktívnym darčekom

Živé fotografie:

 

 

 

 


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu