Huawei Watch GT 3 Pro prichádzajú na Slovensko s atraktívnym darčekom

Najnovší model inteligentných hodiniek mieri na slovenský trh v dvoch prevedeniach. Ponúknu množstvo vylepšení, kvalitné materiály a elegantný dizajn. Ako darček k nim dostanete ďalšie smart hodinky Watch GT 2 alebo bezdrôtové slúchadlá FeeBuds Lipstick.

Nová vlajková loď medzi smart hodinkami Huawei Watch GT 3 Pro (základné info) budú k dispozícii v pánskom aj dámskom prevedení. Očakávať môžete prémiové materiály, ako sú keramika, titán či zafírové sklo, ktoré ochráni displej pred poškriabaním. Na 1,43'' okrúhlom ciferníku pánskej 46 mm aj 1,32'' 43 mm dámskej verzie, nájdeme jemné rozlíšenie 466 x 466 bodov.

Verzia Titanium Edition má dotykovú 3D otočnú korunku v štýle tradičných hodiniek, čo umožňuje približovať a odďaľovať zobrazenie displeja a posúvať sa cez rôzne rozhrania alebo upravovať nastavenia.

Dámy zrejme očarí elegantný dizajn Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition. Pred opustením továrne 10-dňovým procesom a 13 brúseniami, pričom boli vyleštené diamantovými brusivami. Kvetinový ciferník hodiniek na 1,32'' displeji mení svoj tvar v priebehu hodín – rozkvitá a zatvára sa, čím  vytvára zaujímavý detail, ktorý symbolizuje plynutie času. High-tech keramika je nielen krásna, ale aj vysoko odolná voči korózii a teplu.

Prvýkrát v histórii ponúka Huawei v hodinkách záznam EKG, ktorý vďaka technológii monitorovania údajov TruSeen 5.0+ uľahčuje podporu presného merania zdravia srdca, ako aj monitorovanie hladiny kyslíka v krvi.

Vďaka úplne novým profesionálnym režimom potápania a ďalším vyše 100 tréningovým režimom môžete presne monitorovať svoju fyzickú aktivitu. Hodinky na mieru zostavia smart bežecký plán a pomocou dvojpásmového päťsystémového GNSS na určovanie polohy, získajú presnejšie údaje o vašej geografickej polohe.

Hodinky zvládnu voľné potápanie až do hĺbky 30 metrov a po 200 kolách testovania tlakom vody vyhovujú hodinky inžinierskej norme EN 13319. Nový režim voľného potápania poskytuje informácie o potápaní v reálnom čase. Navyše, tréning apnoe s prispôsobiteľnými tabuľkami pomáha ako spoľahlivý tréningový asistent na zlepšenie schopností zadržiavania dychu.

Séria Huawei Watch GT 3 Pro zdedila po predchodcoch dlhú výdrž batérie, ktorou sú zariadenia Huawei dlhodobo známe. V prípade Titanium Edition je to až 14 dní (alebo 8 dní v režime intenzívneho používania), zatiaľ čo verzia Ceramic Edition sa môže pochváliť 7-dňovou výdržou batérie (alebo 4 dni pri intenzívnom používaní). Bezdrôtové nabíjanie je v porovnaní s Watch GT 2 Pro o 30 % rýchlejšie. 

Predaj štartuje od 18. mája a do 19. júna je možné získať hodinky v špeciálnej ponuke. Pánsky variant Huawei Watch GT 3 Pro (46 mm) je dodávaný s bonusom v podobe Huawei Watch GT 2 (46 mm), k dámskemu variantu Huawei Watch GT 3 Pro (43 mm) dostanete slúchadlá Huawei Freebuds Lipstick

Ceny sú nasledovné:

  • Huawei Watch GT 3 Pro Light Titanium Case + Black Fluoroelastomer 379 eur
  • Huawei Watch GT 3 Pro Light Titanium Case + Grey Leather strap 379 eur
  • Huawei Watch GT 3 Pro Light Titanium Case + Light Titanium strap 479 eur
  • Huawei Watch GT 3 Pro White Ceramic Case + White Leather Strap 439 eur
  • Huawei Watch GT 3 Pro White Ceramic Case + White Ceramic Strap 559 eur

Hodinky sa dajú ľahko synchronizovať s každým smartfónom, bez ohľadu na to, či zariadenie beží na systéme Android alebo iOS. Kompletné špecifikácie nájdete v našom tradičnom základnom infe.

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu