TOP5 najčítanejších recenzií tabletov a smart hodiniek za rok 2023

Počas roka sme vám priniesli nielen recenzie smartfónov, ale aj tabletov, inteligentných hodiniek a audio príslušenstva. Do prvej päťky sa ale žiadne slúchadlá neprebojovali.

Napriek tomu, že niektorí považujú tablety za zbytočné zariadenia, záujem o ich recenzie neklesá. Stále sú dobre čítané a tak ako v predajoch u mobilných operátorov aj u nás dominuje značka Lenovo. Z roka na rok rastie aj počet čitateľov recenzií smart hodiniek, ktoré sa stali naším každodenným spoločníkom. Ktoré recenzie ste si čítali najčastejšie? 

TOP5 najčítanejších recenzií tabletov a smart hodiniek na Fony.sk za rok 2023:

1. Lenovo Tab P12 - výborná cena, pero v balení 

2. Samsung Galaxy Watch6 Classic - pre fanúšikov klasiky 

3. Huawei Watch 4 Pro – prémiový strážca zdravia 

4. Lenovo Tab P11 Pro Gen 2 - pero mu dáva nový rozmer 

5. Huawei Watch GT 4 - takmer dokonalé  

V prvej päťke najčítanejších recenzií za tento rok sa nachádzajú až dva tablety tohto výrobcu, obidva majú výhodu v podpore dotykového pera, ktoré je súčasťou balenia a plusom je určite aj ich dostupná cena.

Jednoznačným víťazom za rok 2023 je tablet Lenovo Tab P12. Medzi prvým a druhým miestom nášho mini rebríčka je rozdiel len niekoľko desiatok hlasov. Na päty šliapu tabletu od Lenova tohtoročné smart hodinky Samsung Galaxy Watch6. 

S miernym odstupom sa za Samsung hodinkami drží prémiový model príslušenstva z tohto segmentu - Huawei Watch 4 Pro, patrí im tretia priečka. Štvrtou najčítanejšou recenziou bol tablet Lenovo Tab P11 Pro 2. generácie a do top päťky sa počtom zobrazení článku dostali aj inteligentné hodinky Huawei Watch GT 4. 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu