TOP5 najčítanejších recenzií na tech gadgety za rok 2023

Na našom webe tento rok nebola núdza ani o recenzie na rôzne gadgety či iné technologické vychytávky. Testovali sme napríklad herné PC handheldy, najsilnejšiu vodnú pušku či robotické vysávače. Toto všetko sa nachádza v prvej päťke najčítanejších recenzií.

Rok 2023 sa pomaly chýli ku koncu, a tak je na mieste malý sumár toho naj, čo sme pre vás na Fony.sk priniesli. Naše recenzie sa tento rok otvorili desaťtisíce čitateľov a po TOP5 najčítanejších testoch smartfónov, tabletov a hodiniek či hier sme sa pozreli aj na najčítanejšie recenzie tech gadgetov. Ktoré vás teda zaujímali najviac?

TOP5 najčítanejších herných recenzií na Fony.sk za rok 2023:

  1. SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur

  2. Asus ROG Ally: vreckový počítač pre hráčov s dostatočným výkonom

  3. Lenovo Legion Go - herný PC do vrecka

  4. Xiaomi smart krmítko - automatický dávkovač granúl

  5. iRobot Roomba Combo j7+ - perfektne uprataný domov

Ponuka najčítanejších technických vychytávok je naozaj pestrá. Možno za to môže horúce leto, ale recenzie gadgetov v roku 2023 úplne ovládla vodná puška SpyraThree. Tá nás prekvapila svojou silou, autentickým pocitom zo streľby a veľmi slušnou presnosťou. 

Striebornú priečku trafil takmer do čierneho Asus, ktorý tento rok priniesol svoj prvý vreckový počítač s názvom ROG Ally. Išlo o priamu konkurenciu pre Steam Deck s operačným systémom Windows a dostatočným výkonom aj pre AAA hry. Prekvapil aj krásny displej, skvelý systém chladenia či pohodlný pocit z hrania.

Hry sme si užili aj s Lenovo Legion Go, ktoré skončilo na treťom mieste našich najčítanejších tech recenzií. Konkurent ROG Ally zaujal väčším displejom, odnímateľnými ovládačmi, integrovaným stojanom a režimom fps, ktorý myslel na fanúšikov strieľačiek. Pre PC hráčov, ktorí sú často na cestách išlo o veľmi zaujímavú voľbu, po ktorej by sa mali pozrieť.

Štvrtú priečku obsadili pravdepodobní majitelia domácich miláčikov. Recenzovali sme totiž Xiaomi smart krmítko, ktoré dokáže automaticky dávkovať granule mačkám či psom. Postará sa o to, že svoju porciu dostanú vždy v rovnakom čase a nebudú hladné ani v prípade, že práve nie ste doma. 

TOP5 najčítanejších recenzií na technologické gadgety uzatvára ďalší praktický pomocník v podobe robotického vysávača a mopu v jednom. Touto kombináciou nás iRobot Roomba Combo j7+ rozhodne potešil. Pozitívny dojem robila tiež presná navigácia, skvelá mobilná apka a mnoho ďalších funkcií. 

Recenzie v kategórii gadgetov boli tento rok pomerne pestré. Veríme, že v roku 2024 sa dočkáme podobne zaujímavých vychytávok, ktoré sa vám budeme snažiť predstaviť v ďalších podrobných testoch. 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu