TOP5 najčítanejších recenzií smartfónov za rok 2023

Na našom webe vám okrem aktuálnych informácií a noviniek zo sveta technológií a mobilných operátorov prinášame aj recenzie smartfónov, tabletov, príslušenstva, ale aj hier. Ktoré vás zaujali najviac?

Naše recenzie sa tento rok otvorili desaťtisíce čitateľov. Mnohí na náš web chodia pravidelne, no viacerí prichádzajú na základe vyhľadávania konkrétneho modelu, ktorého názov zadajú do Googlu, a ten ich nasmeruje aj na stránku Fony.sk. Ktoré recenzie z celkového počtu 65 ste si čítali najčastejšie? 

TOP5 najčítanejších recenzií smartfónov na Fony.sk za rok 2023:

1. Redmi Note 12 Pro 5G – solídna ponuka 

2. Samsung Galaxy S23 - dostanete, čo čakáte 

3. Motorola Edge 40 - príjemné prekvapenie 

4. Samsung Galaxy S23 Ultra - jediný svojho druhu 

5. Honor 90 – lákadlom 200 Mpix fotoaparát 

V prvej päťke nájdeme štyri rôzne značky: Samsung, Xiaomi, Motorola a Honor, pričom Samsungu sa podarilo do TOP5 dostať dvoma modelmi.

Pohľad na víťazné tituly nás veľmi neprekvapil. Ide o obľúbené smartfóny, ktoré zaujali výbavou a niektoré aj príjemnou cenou, a ktoré nechýbajú ani v ponuke našich mobilných operátorov. 

Ani nadchádzajúci rok určite nebude núdza o zaujímavé a atraktívne modely smartfónov, určite vám viaceré z nich opäť predstavíme v podrobných recenziách. Vám, čitateľom, ďakujeme za vašu priazeň.  

Diskusia k článku:

Začať diskusiu