Xiaomi výrobky môžete nakúpiť so zľavou až 48 %

Fanúšikovia značky Xiaomi majú skvelú príležitosť doplniť svoju domácnosť o nové zariadenia. V akciovej ponuke nájdete nielen smartfóny a smart hodinky, ale aj vysávače, elektrickú zubnú kefku, čističky vzduchu a kolobežku.

Black Friday v Xiaomi zahŕňa rôzne vybrané produkty, pri kúpe ktorých viete ušetriť desiatky eur. V niektorých prípadoch vás vyjdú na takmer polovicu z pôvodnej ceny. 

Napríklad inteligentné hodinky Xiaomi Watch S1 Active teraz kúpite za 119 eur, obľúbený model smartfónu Redmi Note 11S 5G má cenovku 237 eur a za Redmi 10 5G zaplatíte iba 204 eur. Výhodnú cenu má aj elektrická zubná kefka T700, ktorá stojí aktuálne 59 eur

Šikovný smart náramok Mi Smart Band 6 NFC s cenovkou 39,90 eur môže byť aj vhodným darčekom pod stromček. Pohodlné a rýchle upratanie podláh v domácnosti zasa zabezpečí robotický vysávač Mi Robot Vacuum-Mop 2, pri ktorom teraz ušetríte 100 eur, zaplatíte iba 199 eur. V ponuke je aj jeho lite verzia za 159 eur

V zime už elektrické kolobežky v uliciach nestretávame tak často ako v teplých mesiacoch, no tie sa raz vrátia a možno vtedy oceníte Mi Electric Scooter 3 Lite z aktuálnej ponuky, stojí 389 eur. Kompletnú ponuku nájdete v oficiálnom e-shope mi-store.sk. Zľavy platia do 28. novembra 2022.

Zdroj: mi-store.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu