Sony zdražuje ročné PlayStation Plus. Máte poslednú šancu, ako ho získať lacnejšie

Za ročné predplatné PlayStation Plus v rôznych verziách si po novom priplatíte desiatky eur. Stále však máte čas na to, aby ste si službu stihli zabezpečiť za starú cenu.

Nové PlayStation Plus (recenzia) je na trhu už niečo málo vyše roka. Zmeny, ktoré okrem iného zahŕňajú aj bohatú knižnicu hier službe pomohli a stala sa ešte obľúbenejšou než predtým. Zrejme aj to je dôvod, prečo Sony aktuálne pristúpilo k výraznému zvýšeniu cien. Nárast sa však týka len ročného predplatného vo všetkých troch úrovniach. 

Kým najlacnejšie ročné PlayStation Plus Essential stojí 59,99 eur, po novom si zaň zaplatíte 71,99 eur. Na oplátku dostanete multiplayerové hranie a každý mesiac tri nové hry podľa aktuálnej ponuky. Druhá úroveň s názvom PlayStation Plus Extra k tomu ponúka aj knižnicu niekoľkých stoviek hier. Aktuálne vás toto ročné predplatné vyjde na 99,99 eur. Nová cena je stanovená na 125,99 eur

Najdrahšia úroveň s názvom PlayStation Plus Premium s cloudovým hraním, trial verziami a hrami minulých generácii PlayStation stojí 119,99 eur. Po novom si k nej priplatíte pár desiatok eur a jeho cena bude 151,99 eur. Nový cenník bude platný od 6. novembra 2023. 

Ak si teda chcete zakúpiť predplatné PlayStation Plus za starú cenu, máte na to ešte zhruba 2 mesiace. Spolu s oznámením zvýšenia cien boli predstavené aj septembrové tituly, ktorým kraľuje Saints Row (recenzia). Dopĺňa ho Black Desert a Generation Zero. 

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu