PlayStation spúšťa výpredaj Back to school, v zľave sú konzoly, hry aj príslušenstvo

Nové zľavy prinášajú napríklad konzolu PS5 za bezkonkurenčnú cenu, ale aj rôzne herné hity, ako God of War Ragnarök. K tomu sa pridáva príslušenstvo v podobe ovládačov aj slúchadiel.

Sony pri príležitosti návratu do školy spúšťa výpredaj s príznačným názvom Back to school. Kompletná ponuka obsahuje zľavu na PS5, viac ako 70 hier a tiež akčné ceny herného príslušenstva. Konzolu PlayStation 5 vďaka tomu kúpite za bezkonkurenčnú cenu 475,99 eur. V zľavách sú samozrejme aj rôzne exkluzívne tituly, kde nájdete napríklad Marvel's Spider-Man Miles Morales (recenzia) za 29,99 €. 

Pre tých, ktorí stále nehrali pokračovanie príbehu Krata a Atrea je vo výpredaji God of War Ragnarök (recenzia) za 39,99 eur. Rovnakú cenovku má aj Gran Turismo 7 alebo Horizon Forbidden West (recenzia). S cenou dolu išla aj výborná akčná adventúra Ratchet & Clank: Rift Apart (recenzia) za 29,99 eur alebo The Last of Us Part I (recenzia), ktoré teraz kúpite za 49,99 eur. 

Zľavy sa týkajú aj kultových hier s označením PlayStation HITS, ktoré sú v priebehu trvania akcie k dispozícii za 7,99 eur. Hráčov potešia aj zvýhodnené ceny príslušenstva, kde si môžu zakúpiť napríklad ovládač DUALSENSE v rôznych farbách za 49,99 eur alebo herné slúchadlá PULSE 3D Wireless za 79,99 eur. Kompletnú ponuku zliav nájdete tu. Výpredaj je dostupný odteraz až do 10. septembra, kedy sa ceny vrátia späť k pôvodným hodnotám. 

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu