PlayStation oslavuje jar výpredajom hier na PS5 a PS4

V zľave sú hry na PS5 a PS4, ktoré kúpite už od 7,99 €. Výpredaju kraľuje aj špeciálny PlayStation 5 bundle s God of War Ragnarök za akciovú cenu.

Spoločnosť Sony aktuálne spúšťa tradičný jarný výpredaj na PlayStation, ktorý potrvá do 16. apríla. Celá ponuka obsahuje vyše 70 titulov, vrátane noviniek, klasík a VR hier. Za zmienku stojí napríklad Marvel’s Spider-Man Miles Morales (recenzia), ktorý je dostupný za 29,99 € na  PS5 a PS4. 

S cenou dolu išlo aj The Last of Us Part I Remake (recenzia), ktoré aktuálne na PS5 kúpite za 59,99 €. Veľkú noc môžete stráviť aj s Uncharted: Legacy of Thieves Collection (recenzia) za sympatických 19,99 €. Z ďalších PlayStation hitov je v zľave tiež Horizon Forbidden West (recenzia), ktorý kúpite za 39,99 € v PS5 verzii a za 29,99 € pre PS4. Naopak zo starších hier je tam napríklad Ratchet & Clank: Rift Apart (recenzia) za 39,99 €

 

Pri príležitosti jarného výpredaja pripravilo Sony tiež špeciálny PlayStation 5 bundle s God of War Ragnarök (recenzia) za 579,99 €. Pre tých, ktorí by radi doplnili svoju zbierku staršími hrami sú v zľave aj tituly z radu PlayStation Hits, ktoré kúpite za príjemných 7,99 €. Ide napríklad o Horizon Zero Dawn, Gran Turismo Sport či Ratchet & Clank. Kompletnú ponuku zliav nájdete na PlayStation Store alebo na tomto linku.

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu