O2: apríl plný hardvérových noviniek od Xiaomi, Oppo, Realme, Motoroly aj Samsugu

V priebehu apríla pridal operátor do ponuky množstvo nových zariadení. Nechýbajú atraktívne smartfóny, inteligentné hodinky ani prenosný projektor Freestyle od Samsungu.

V e-shope O2 môžete nakúpiť ako zákazník k niektorému z paušálov a využiť pritom bonus na zariadenie a cenu si rozdeliť na mesačné splátky, ale aj ako bežný zákazník, ktorý služby operátora nevyužíva. V ponuke nájdete nielen smartfóny, tablety a inteligentné hodinky, ale aj elektrické kolobežky, notebooky, monitory, herné konzoly a rôzne príslušenstvo. Ponuka je naozaj pestrá.

V priebehu apríla sa rozšírila o ďalšie množstvo zariadení. Náročných zákazníkov zaujme top model Motorola Edge 30 Pro 5G s výkonným čipsetom, kvalitným fotoaparátom a výborným displejom, ktorému nechýba podpora pre dotykové pero. Nenáročným zákazníkom je určená Motorola Moto G22, láka nízkou cenou, 50 Mpix fotoaparátom a silnou batériou. 

Svoju nádielku čerstvých noviniek má v O2 aj značka Oppo. Konkrétne ide o šikovné modely Reno7 5G, Reno7 Lite 5G a Oppo A96 (základné info pripravujeme), ktoré láka 50 Mpix fotoaparátom, 5000 mAh batériou s rýchlym nabíjaním a cenou hlboko pod sumou tristo eur. 

Svojich zástupcov bude mať medzi novinkami aj Realme, konkrétne pribudlo lacné Realme C35 a nadupané Realme GT2. Najviac nových zariadení sa objavilo v sekcii e-shopu vyhradenej značke Xiaomi. Nájdeme tu celú novú dvanástkovú sériu Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro a Xiaomi 12X, nové smart hodinky Xiaomi Watch S1, Watch S1 Active, staršie Redmi Watch 2 Lite a lacný model smartfónu Redmi 10C.

Značka Samsung má v portfóliu dvoch nových zástupcov. Cenovo dostupný, ale veľmi dobre vybavený android Samsung Galaxy A33 5G a prenosný projektor Freestyle, ktorý môžete so sebou vziať kamkoľvek. 

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu