Samsung The Freestyle: projektor, smart reproduktor a náladové osvetlenie v jednom

Samsung spustil predobjednávky na všestranné zariadenie, ktoré nadchne najmä mladých používateľov. K predobjednávke získate outdoorové puzdro a 90-dňovú garanciu vrátenia peňazí.

Samsung The Freestyle je zábavným zariadením, ktoré sa dá používať ako projektor, šikovný reproduktor alebo náladové osvetlenie. Vďaka hmotnosti 830 gramov sa dá ľahko prenášať a môžete si ho vziať kamkoľvek so sebou, a premeniť akýkoľvek priestor na malú kinosálu. 

Konštrukčné riešenie The Freestyle umožňuje otáčať zariadenie až o 180 stupňov, takže dokáže premietať obraz na stôl, na podlahu, na stenu alebo aj na strop, pričom nepotrebujete žiadne samostatné premietacie plátno. 

Medzi funkciami poteší plne automatické vyrovnávanie a korekcia lichobežníkového skreslenia tak, aby bol obraz vždy proporcionálny. Funkcia automatického zaostrovania zaisťuje za všetkých podmienok ostrý obraz, a to až do veľkosti 100 palcov. 

The Freestyle je okrem pripojenia do bežnej elektrickej zásuvky možné napájať aj z externých batérií (powerbanky), ktoré podporujú  štandard USB-PD s výkonom 50 W/20 V alebo vyšším, takže sa dá použiť aj na miestach, kde nie je k dispozícii prívod elektrickej energie. 

Ak ho práve nevyužívate ako projektor na streamovanie obsahu, po nasadení priesvitného krytu objektívu môže poslúžiť ako zdroj náladového osvetlenia. The Freestyle funguje aj ako šikovný reproduktor a vie dokonca analyzovať hudbu, a synchronizovať s ňou vizuálne efekty, ktoré je možné premietať na stenu, na podlahu alebo kamkoľvek inam.

The Freestyle môžete spárovať so smart televízorom Samsung (séria Q70 a vyššia) a prehrávať aj bežné TV vysielanie. A to aj vtedy, keď je televízor vypnutý. Podporuje bezdotykové ovládanie pomocou hlasového asistenta (FFV, v angličtine).

The Freestyle od Samsungu má odporúčanú cenu 999 eur. V prípade, že si ho predobjednáte, dostanete navyše outdoorové puzdro a 90-dňovú garanciu vrátenia peňazí. Akcia platí v období od 20. januára do 13. februára 2022 alebo do vypredania zásob v e-shope samsung.sk a u vybraných predajcov elektroniky. Odporúčaná maloobchodná cena outdoorového puzdra je 59 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu