Huawei P60 Pro Rococo Pearl je každým kúskom jedinečný. Na svete dva rovnaké nenájdete

Ak si kúpite najnovší prémiový smartfón Huawei, ktorý práve prichádza na Slovensku do predaja, v perleťovom odtieni, budete mať istotu, že nikto na celom svete nebude mať úplne rovnaký dizajn zadnej steny ako máte vy.

Aktuálny špičkový foto mobil, ktorý je zaslúženou jednotkou v rebríčku DXOMARK, sme v redakcii už testovali a skúsenosti si môžete prečítať v článku s názvom Huawei P60 Pro - perleťový unikát. Ten bol zvolený práve pre jedinečnosť dizajnu zadnej steny v odtieni Rococo Pearl.

Pravdepodobne zaujme viac ženy než mužov, no ak ho bude jej majiteľ používať, bude mať istotu, že má v ruke unikátny kúsok, ktorý v rovnakom prevedení nemá nikto iný. 

Časť názvu si jedinečný dizajn prepožičal z kontroverznej, no nezabudnuteľnej umeleckej epochy z 18. storočia - rokoka. Rococo pochádza z francúzskeho slova "Rocaille", jeho štýl využíval miniatúrne objekty, ako sú záhradné kamienky, kamene a lastúry, tvoriac nepravidelnú vizuálnu hru, ktorá oživovala svet umenia. Perlorodka bola inšpiráciou pri vytváraní dizajnu telefónu. 

Tím inžinierov začal hľadať riešenia, ako dosiahnuť tento dizajn na ultratenkej ploche a zároveň zachovať prirodzenú perleťovú textúru. Po mnohých kolách experimentovania dokázal tím získať prírodný minerálny prášok a spojiť ho s ekologicky prijateľným acetátovým materiálom extrahovaným z prírodných rastlín. 

Tým sa podarilo znovu vytvoriť iridescentné vrstvy na perleťovom povrchu. Výsledkom je prírodná textúra s jedinečným vzorom, ktorý nie je možné replikovať. Práve vďaka tomuto vytrvalému výskumu a vývoju získala značka patent na svoj vlastný dizajnový proces, ktorý dostal názov CMF Pearl Texture.

Huawei P60 Pro je na Slovensku v oficiálnom predaji od 22. mája 2023, na výber máte farebné prevedenie Black (čierna) a Rococo Pearl (perlový vzor). Odporúčaná cena je 1199 eur a ak si novinku zakúpite do 5. júna 2023, získate ako bonus smart hodinky Huawei Watch GT 3.

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu