Huawei P50 Pro a P50 Pocket prichádzajú na Slovensko s darčekom

Dva prémiové modely série Huawei P50 si už môžete kúpiť aj v slovenských obchodoch. V Telekome a Orangei ich získate s atraktívnym darčekom.

U dvoch našich mobilných operátorov dostanete pri kúpe modelov série Huawei P50 hodnotný darček. K vlajkovej lodi Huawei P50 Pro (základné info) vám Orange pribalí úplne bezdrôtové slúchadlá Huawei FreeBuds 4i (recenzia) v hodnote 79 eur a k skladaciemu Huawei P50 Pocket (základné info) získate ako darček atraktívne true wireless slúchadlá Huawei FreeBuds Lipstick (recenzia) v cene 215 eur. 

Telekom si pre svojich zákazníkov pripravil podobnú ponuku. Huawei P50 Pro predáva už od 1. februára spolu v balíčku spolu s inteligentnými hodinkami Huawei Watch GT 3 (recenzia), ktoré majú bežnú cenu 269 eur. Písali sme o tom v tomto článku.

 Predaj smartfónu Huawei P50 Pocket s véčkovou konštrukciou a skladacím displejom odštartuje v Telekome 11. februára a rovnako ako v Orangei, aj u magentového operátora k nemu získate bezdrôtové slúchadlá Huawei FreeBuds Lipstick. 

Akcia platí u obidvoch operátorov do 31. marca 2022 alebo do vypredania zásob. Horúce novinky Huawei už v redakcii testujeme, a tak sa môžete tešiť na podrobnú recenziu. 

Huawei zároveň pripravil pre fanúšikov značky Valentínsku akciu so zľavami až do 33 %. Telefóny, tablety či príslušenstvo ku nim je možné zakúpiť za výhodnejšie ceny vo viacerých obchodoch, a to až do 20. februára 2022.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu