Huawei Band 6 na Slovensku

Na Slovensku sa začal predávať najnovší model športového náramku s veľkým AMOLED displejom, dlhou výdržou na jedno nabitie a monitorovaním športových výkonov aj zdravia.

Huawei Band 6 (základné info) sa dizajnom aj vlastnosťami podobá na Honor Band 6, ktorého recenziu si môžete prečítať v tomto článku. Od predchodcu Band 4 sa líši väčším displejom, novými funkciami aj podporou pre takmer stovku tréningových režimov. 

Novinka ponúka príjemné rozmery 43 x 25 x 11 mm a nízku hmotnosť 18 gramov (bez remienka). Na ovládanie funkcií poslúži okrem dotykového displeja aj fyzické tlačidlo umiestnené v bočnej stene. Nechýba odolnosť voči vode 5ATM, takže s náramkom môžete plávať. 

Nájdeme tu monitorovanie srdcovej činnosti a spánku, pričom senzory sledujú aj spánkové apnoe. Ak je tep príliš vysoký alebo nízky, zariadenie na to svojho majiteľa upozorní. Výrobca udáva výdrž na jedno nabitie až 14 dní pri bežnom a 10 dní pri náročnom používaní. 

Novinkou je celodenné monitorovanie hladiny kyslíka v krvi (SpO2). Túto funkciu majú na starosti optimalizované hardvérové moduly, založené na vylepšenej technológii Huawei TruSeenTM 4.0 a novom inteligentnom algoritme úspory energie. Zdravie postráži aj funkcia alarmu, ktorý sa automaticky spustí, keď hladina kyslíka v krvi klesne pod optimálnu hodnotu. 

Huawei Band 6 podporuje 96 tréningových režimov, z toho 11 režimov vrátane behu v interiéri a exteriéri, jazdy na bicykli či skákania na švihadle, obsahuje profesionálne sledovanie údajov. 

Odporúčaná cena je stanovená na 59 eur, na výber je vo farbe Graphite Black, Amber Sunrise a Sakura Pink. Začiatkom mája ho do ponuky zaradí aj operátor O2, od júla spustí predaj náramku aj Orange. 

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

miro28.04.2021 - 23:05 Trvalý odkaz

Lenka zdravím vás.
Chcem sa spýtať aký je rozdiel medzi Huawei band 6 a honor band 6 ?
Ďakujem Miro.

Lenka Ivančíková29.04.2021 - 08:24 Trvalý odkaz

In reply to by miro

Huawei Band 6 som osobne neskusala, takze neviem na 100 %, ale podla mna ziadny. Alebo ziadny extra vyrazny. Mozno ma Huawei viac cifernikov k dispozicii, alebo nejake specialne, ale vyzera to, ze obidva naramky su funkcne (aj dizajnom) rovnake.

Celá diskusia 5 príspevkov