Huawei Band 4 na Slovensku

Fitnes náramok ponúka celodenné monitorovanie tepu srdca, sleduje váš spánok, môžete s ním plávať a nabijete ho jednoducho pripojením do USB portu.

Ľahký náramok je vhodný na celodenné nosenie, nemusíte ho odkladať ani v noci. Vtedy vám bude vďaka technológii TrueSleep monitorovať spánkovú aktivitu, pričom dokáže rozpoznať štyri fázy spánku. Rozlíši šesť bežných typov problémov so spánkom a navrhne riešenia pre lepší oddych.

Dizajn displeja si môžete prispôsobiť vlastným preferenciám, na výber máte viac než 100 rôznych ciferníkov. Nechýba zobrazovanie notifikácií z vybraných aplikácií, funkcia Nájsť telefón, oznámi prichádzajúci hovor a upozozní vás, keď budete dlhší čas bez pohybu. 

Základné špecifikácie:
Rozmery: 56 x 19 x 12,5 mm, hmotnosť 24 gramov, šírka remienka 17 mm, dĺžka remienkov 85 + 123 mm, dotykový TFT 0,96'' displej s rozlíšením 80 x 160 bodov, mikroprocesor Apollo 3, RAM 346 KB, ROM 1 MB, Flash 32 MB, infračervený senzor nosenia na ruke, akcelerometer, optický snímač tepu srdca, 91 mAh batéria, odolnosť voči vode (5 ATM), Bluetooth 4.2, kompatibilný s Androidom 4.4 a novším, iOS od verzie 9.0. 

Huawei Band 4 dokáže zaznamenať rôzne športové aktivity: beh, chôdzu, bicyklovanie, veslovací trenažér, rotoped aj plávanie. Nepretržite monitoruje tepovú frekvenciu a upozorní vás, keď tep prekročí bežné hodnoty. Samozrejmosťou je zaznamenávanie krokov, prejdenej vzdialenosti, rýchlosti či spálených kalórií.

Pri používaní bez zapnutého snímača tepu a monitorovania spánku vydrží podľa výrobcu batéria až deväť dní na jedno nabitie. Pri zapnutých funkciách sedem dní. Veľmi pohodlné je jeho nabíjanie. USB konektor je integrovaný priamo do remienka, takže stačí náramok jednoducho rozpojiť a dobiť pomocou USB portu nabíjačky alebo notebooku. Nepotrebujete žiadny nabíjací dock ani kábel.

Huawei Band 4 je na Slovensku dostupný v troch farebných prevedeniach - Black, Amber Sunrise a Pearl White. Odporúčaná cena je stanovená na 39,90 eur. O2 zaradí novinku do predaja 1. novembra.

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu