Cenové bomby v Samsung e-shope: Galaxy Watch4 so 40 % zľavou a ku Galaxy Flip4 získate Watch5 iba za jeden cent

Tento víkend by mali využiť nielen záujemcovia o inteligentné hodinky. Rôznych zliav na vybrané smartfóny a tablety je naozaj veľa. V článku aj poradíme, ako si znížiť cenu novej skladačky série Galaxy Z.

Aj tento víkend môžete nájsť v ponuke atraktívne zľavy na vybrané mobilné telefóny, bezdrôtové slúchadlá, smart hodinky aj domáce spotrebiče. Ak hľadáte iba nejaký kryt alebo si chcete dokúpiť originálnu nabíjačku, aktuálne všetko mobilné príslušenstvo kúpite s 30 % zľavou

Všetky akcie nájdete na jednom mieste na webe samsung.com/akcie/samsungvikend. Napríklad pri kúe slúchadiel Galaxy Buds Live v čiernej farbe získate 30 % zľavu na tablety Galaxy Tab A7 LTE a Tab A8 LTE. S kúpou Galaxy Buds Live môžete ušetriť 25 % aj z ceny smartfónov Samsung Galaxy A33 5G, Galaxy M53 5G, Galaxy M23 5G a Galaxy M13. Cena "fazuľkových" slúchadiel je iba 59,99 eur. 

Atraktívnou ponukou tohto týždňa je 40 % zľava na dvojicu smart hodiniek Samsung Galaxy Watch4 Classic 42 mm a Watch4 44 mm. Stačí zadať v objednávke promo kód SV40. 

Pokiaľ vás láka véčko so skladacím displejom Samsung Galaxy Z Flip4, získate k nemu nové smart hodinky Galaxy Watch5 40 mm v hodnote 349 eur len za jeden cent. Ak hodinky nepotrebujete, máte vybavený vianočný darček pre blízkeho. 

Navyše stále platí (až do konca roka) pri kúpe niektorej tohtoročnej skladačky Galaxy Z Fold4 a Galaxy Z Flip4 bonus až 300 eur pri odkúpení starého telefónu. Postup výkupu a získania bonusu nájdete na tejto stránke. Bratislavčania majú o výhodu viac, bonus im odrátajú z ceny nového telefónu v oficiálnej predajni rovno pri pokladni, takže hneď zaplatia za novú skladačku menej.

Zľava sa skladá z ceny vykúpeného telefónu a bonusu až 300 eur, takže nový Samsung môžete získať za naozaj atraktívnu cenu. Napríklad ak si chcete kúpiť Galaxy Z Flip4 128 GB a ako protihodnotu dáte Apple iPhone 12 128 GB, môžete za starší iPhone dostať až 469 eur a ďalších 200 eur získate ako bonus pri kúpe Z Flip4. Konečná zľava sa vyšplhá na 669 eur a za nový Flip4 zaplatíte iba 430 eur. 

Výhodou nákupu cez e-shop Samsungu je po prihlásení sa Samsung účtom zbieranie Reawards bodov, ktoré môžete využiť ako zľavu pri ďalšom nákupe. 

Zdroj: samsung.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu