Hýbte sa s výzvou #MOVEBETTER a vyhrajte fitnes náramok a smartfón Honor

Dnes štartuje celosvetová výzva #MOVEBETTER, ktorej cieľom je rozhýbať ľudí. Globálnym patrónom aj na Slovensku je značka Honor a po zapojení do akcie môžete vyhrať hodnotný fitnes balíček.

Po celoročnej pandémii máme zrejme viacerí nejaké to kilo navyše, kondička sa zhoršila a zleniveli sme. Začať sa viac hýbať môžeme aj sami od seba, ale prečo sa nezapojiť do celosvetovej výzvy #MOVEBETTER a sledovať ostatných, ako sa im darí. Navyše môžete vyhrať zaujímavú cenu. 

Je to jednoduché: spravte za celý deň aspoň 10-tisíc krokov, zdieľajte svoju fotografiu na Instagrame, označte hashtagom #MOVEBETTER a @honorczsk, a na profile @honorcz môžete sledovať, koľko ľudí sa do výzvy zapojilo. 

Hlavnou výhrou je fitnes balíček, ktorý obsahuje: 
- športový náramok Honor Band 6
- mobilný telefón Honor 9X Pro
- tričko s logom #MOVEBETTER 

Pokiaľ nevyhráte, nezúfajte, Honor Band 6 je aktuálne dostupný za 49 eur. Za túto atraktívnu cenu získate veľký 1,47-palcový AMOLED displej a všetky funkcie, ktoré by ste od podobného zariadenia očakávali. Najnovší fitnes náramok od Honoru sme len nedávno otestovali a naše skúsenosti si môžete prečítať v recenzii s názvom Honor Band 6 - monitoring zdravia na veľkom displeji

Telefón Honor 9X Pro síce nie je horúca novinka, no stále je ideálnym a výkonným spoločníkom na hranie hier a sledovanie filmov. Podrobnosti nájdete v článku Honor 9X Pro - zameraný na hráčov.

Ak sa chcete konečne viac hýbať a neviete, ako na to, pomôžu vám napríklad online tréningy s profesionálnymi trénermi Davidom Pártlom a Ninou Baláž. Nikam nemusíte chodiť, cvičiť môžete aj v obývačke. Online vysielanie na Instagrame @honorczsk začína v stredu 12. mája 2021 o 17.00 hod.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu