Diskusia: Nová kampaň 4ky #jemito4 odkazuje na výhodné dáta

  • denial01.06.2020 - 18:42 Trvalý odkaz

    Tato kampan je podvod.
    Nejedna sa o ziadne nekonecne data, ale o obycajny hard limit 300 GB/mes.
    Potom automaticky zacne VO VELKOM miznut kredit.
    Ak ma niekto na karte hocikolko vela kreditu (bezny Slovak) a nechal by nieco stahovat cez noc, ked by sa minulo 300 GB dat, garantujem Vam, ze do rana by bol oholeny s nulovym kreditom.
    Nejedna sa ani o ziadne FUP v beznom slova zmysle, ked sa len po limite (ako moze mat nekonecno limit?) spomali rychlost.
    Ked budem mat cas, upovedomim Telekomunikacny urad aj SOI.

    Profile picture for user bunkov@centrum.sk

    roman bunkov02.06.2020 - 09:09 Trvalý odkaz

    a ako ti odpovedal Telekomunikacny urad aj SOI ked si prevolal nekonečné minúty

    Dezi05.06.2020 - 11:52 Trvalý odkaz

    dosť cestujem aj mimo osidlenych casti slovenska a tam signal neni , o roamingu v zhranici pomlcim. Mimo obci kazdu chvilu hlada signal a pripaja sa na roamingovych partnerov. Takze pre mna nic zaujimave. Ale pouzit ho niekde ako domaci net je mozno dobre. Ale aj tam uz po vacsine je nejaky miestny poskytovatel internetu

    Profile picture for user kepsocegni

    Kepso Jan22.11.2020 - 00:09 Trvalý odkaz

    Táto kampaň je podvod aj z ďalšieho dôvodu. Ak ste v sieti národného roamingu (orange), tak vám v skutočnosti platí FUP 20GB!

    Takže, ak si kúpite "nekonečný internet" (300GB internet), ak nie ste v dosahu vlastnej siete 4ky, tak tieto "nekonečné" dáta sú v skutočnosti 20GB dáta, čo viete minúť trebárs na youtube za týždeň.

    Toto vám ale nepovedia, je to iba niekde zašité vo všeobecných podmienkach na 38. alebo koľkej strane.

    Podľa môjho názoru je to jednoznačné uvedenie jednej zmluvnej strany do omylu, čo by v našom právnom systéme malo znamenať, že je zmluva neplatná a ak by ste sa s nimi súdili, mohli by ste vysúdiť pekné odškodné... alebo nie? Aha, sme na Slovensku, nie v Amerike, tak nič.