Nová kampaň 4ky #jemito4 odkazuje na výhodné dáta

4ka sa od svojich začiatkov prezentuje ako dátovo výhodný operátor. Za 14 eur mesačne môžete mať bez viazanosti nekonečné dáta využiteľné na celom Slovensku.

Najmladší operátor spustil novú kampaň, ktorá upriamuje pozornosť na výhody dátového balíka Sloboda Data. Zákazníci majú k dispozícii neobmedzené dáta (FUP 300 GB), takže nemusia strácať čas hľadaním voľnej Wi-Fi siete či kontrolou spotreby. 

Tam, kde nemá 4ka vlastné pokrytie, využívate v národnom roamingu 3G sieť Orangeu. Dostatočný signál tak máte takmer na celom Slovensku. Program Sloboda Data je vhodný do dual SIM smartfónu, tabletu či prenosného Wi-Fi hotspotu. 4ka ponúka vo svojom e-shope modem Huawei E5573 za 40 eur.

Operátor kampaňou cieli najmä na mladých zákazníkov, pre ktorých je dostatočný objem voľných dát dôležitejší než voľné minúty na hovory a SMS-ky. Paušál Sloboda Data neobsahuje žiadne predplatené minúty ani SMS správy. Za jednu minútu hovoru alebo jednu správu zaplatíte 4 centy. Po 3. minúte voláte na všetky účastnícke čísla 4ky bez ďalších poplatkov.

Paušál Sloboda Data s automatickou obnovou si môžete aktivovať cez SMS v tvare SDATA na číslo 950, v mobilnej aplikácii Moja 4ka alebo v Mojej zóne.

Kto si stihol aktivovať balík Sloboda Data alebo Sloboda+ do 29. februára 2020 a neprerušil opakovanú aktiváciu programu, má dnes niektorý zo spomínaných paušálov o dve eurá lacnejšie. Informácie sme vám priniesli v článku 4ka: paušály Sloboda+ natrvalo s dátami po celom Slovensku.

Podobný paušál s 300 GB dát plnou rýchlosťou (FUP 4ky) za dostupnú cenu (14 eur), ktorý by konkuroval programu Sloboda Data sa nám u konkurencie objaviť nepodarilo. No priznávame, že nám mohla nejaká zaujímavá ponuka uniknúť. Budeme radi, ak nám dáte vedieť v diskusii pod článkom. 

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

denial01.06.2020 - 18:42 Trvalý odkaz

Tato kampan je podvod.
Nejedna sa o ziadne nekonecne data, ale o obycajny hard limit 300 GB/mes.
Potom automaticky zacne VO VELKOM miznut kredit.
Ak ma niekto na karte hocikolko vela kreditu (bezny Slovak) a nechal by nieco stahovat cez noc, ked by sa minulo 300 GB dat, garantujem Vam, ze do rana by bol oholeny s nulovym kreditom.
Nejedna sa ani o ziadne FUP v beznom slova zmysle, ked sa len po limite (ako moze mat nekonecno limit?) spomali rychlost.
Ked budem mat cas, upovedomim Telekomunikacny urad aj SOI.

Profile picture for user bunkov@centrum.sk

roman bunkov02.06.2020 - 09:09 Trvalý odkaz

a ako ti odpovedal Telekomunikacny urad aj SOI ked si prevolal nekonečné minúty

Dezi05.06.2020 - 11:52 Trvalý odkaz

dosť cestujem aj mimo osidlenych casti slovenska a tam signal neni , o roamingu v zhranici pomlcim. Mimo obci kazdu chvilu hlada signal a pripaja sa na roamingovych partnerov. Takze pre mna nic zaujimave. Ale pouzit ho niekde ako domaci net je mozno dobre. Ale aj tam uz po vacsine je nejaky miestny poskytovatel internetu

Profile picture for user kepsocegni

Kepso Jan22.11.2020 - 00:09 Trvalý odkaz

Táto kampaň je podvod aj z ďalšieho dôvodu. Ak ste v sieti národného roamingu (orange), tak vám v skutočnosti platí FUP 20GB!

Takže, ak si kúpite "nekonečný internet" (300GB internet), ak nie ste v dosahu vlastnej siete 4ky, tak tieto "nekonečné" dáta sú v skutočnosti 20GB dáta, čo viete minúť trebárs na youtube za týždeň.

Toto vám ale nepovedia, je to iba niekde zašité vo všeobecných podmienkach na 38. alebo koľkej strane.

Podľa môjho názoru je to jednoznačné uvedenie jednej zmluvnej strany do omylu, čo by v našom právnom systéme malo znamenať, že je zmluva neplatná a ak by ste sa s nimi súdili, mohli by ste vysúdiť pekné odškodné... alebo nie? Aha, sme na Slovensku, nie v Amerike, tak nič.

Celá diskusia 4 príspevky