4ka: paušály Sloboda+ natrvalo s dátami po celom Slovensku

4ka natrvalo ruší rozdielne objemy dát v rôznych sieťach. Kto si stihne aktivovať ponuku do konca februára, neskôr ušetrí 2 eurá mesačne.

Zvýhodnená ponuka Najviac priniesla v septembri používateľom programov Sloboda+ a Sloboda Dáta surfovanie bez rozlišovania sietí, cez ktorú sa zákazník pripája. Teda či je v pokrytí 4ky alebo v národnom roamingu Orangeu. 

Aktuálne 4ka pokrýva vlastnou sieťou 78 % obyvateľstva Slovenska. Tam, kde nemá vlastné pokrytie, využívajú zákazníci 2G alebo 3G sieť obchodného partnera. 

Operátor sa počas trvania ponuky Najviac presvedčil, že to bol krok správnym smerom. Zákazníci začali využívať dáta v národnom roamingu v porovnaní s predchádzajúcim obdobím minulého roka násobne viac. Medziročne sa počet zákazníkov s paušálom Sloboda+ viac než zdvojnásobil.  

Nárast dátovej prevádzky v národnom roamingu:

  • Sloboda 100+ 44 %
  • Sloboda 300+ 94 %
  • Sloboda∞ 292 %
  • Sloboda Dáta 507 %

Pred Vianocami 4ka zisťovala prieskumom spokojnosť zákazníkov a chcela počuť názor na trvalé zjednotenie dát za cenu mierne vyššieho nárastu mesačného poplatku. Len 11 % zákazníkov by sa vrátilo k pôvodnému produktu s rozdelenými dátami a pôvodnou cenou.

Zvýhodenná ponuka Najviac je predĺžená do 29. februára 2020. Všetci, ktorí si do tohto dátumu aktivujú niektorý z paušálov Sloboda+ alebo Sloboda Dáta, ho dostanú aj po skončení platnopsti ponuky za nezmenenú cenu. Podmienkou je automatická obnova v každom po sebe idúcom kalendárnom mesiaci. Môže meniť programy z vyššieho na nižší a naopak, ale musí kontinuálne pokračovať bez prerušenia. 

Pre zákazníkov, ktorí sa rozhodnú pre niektorý zo spomínaných programov až od 1. marca 2020, bude platiť nová, mierne navýšená cena o dve eurá mesačne

V rámci kampane dosiahla priemerná spotreba dát v národnom roamingu 2,8 GB dát. Na rovnakú spotrebu by v pôvodnom portfóliu bolo potrebné k paušálom Sloboda+ aktivovať až dva balíky Giga.

Verný zákazník tak oproti pôvodnej ponuke s rozdielnym objemom dát pre sieť 4ky a sieť národného roamingu, môže ušetriť 4 eurá. 

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu