Fotogaléria: ZTE Nubia Z9 a Axon Elite naživo

  • gsmarena 01.03.2016 - 17:32

    uz sa tesim na novu nubiu Z11,je vraj uz za rohom, tiez by mala mat ako vacsina vlajkovych lodi snap 820 a 4gb ram a podobny uzky ramik ako mala Z9 navyse pribudne usb-c, rychle nabijanie(mozno aj bezdrotove) a aj citacka otlackov,zas z axonu by mohla dostat stereo repro ale to zrejme dostane specialitka axon triedy,zas blade trieda je pre menej narocnych ,co sa uspokoja s midend vybavou, kazdopadne ZTE je cool posledne mesiace sa celkom slusne cini este som zvedavy na oppo a vivo ich vlajkove lode su pred dverami, podobne aj huawei a ich nova P9 potom este htc M10 a potom nastane dlhsia pauza a tesne pred letom ci v lete predstavi svoju vlajkovu lod spolu lenovo/motorola na nich som tiez zvedavy,ale na nich uz cakat nemienim lebo si zas nic nekupim :)

  • Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy01.03.2016 - 18:57 Trvalý odkaz

    Ale ved my všetci to vieme ze si nic nekupis :)

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne01.03.2016 - 19:23 Trvalý odkaz

    Niekomu vyhovuje stav hldania telefonu. Ked si kupi uz nemusi hladat a strati to stavi drajv a chut prezerat stranky s telefonmi... Potom je to uz nuda.

    gsmarena01.03.2016 - 19:40 Trvalý odkaz

    ved toto wayne svata pravda,ono samozrejme fon v plane mam kupit no nekupim hned po prvej predstavenej vlajkovej lodi co da logiku,ale pockam si uvidim co pride cez jar vsetko na trh a potom sa rozhodnem..ved to robia takto mnohi co je na tom abnormalne? napr alcatel vyda na trh svoju vlajkovu lod 4s az pred letom(hoci netusim preco az tak neskoro ale budiz),ale mozno sa oplati pockat..

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy01.03.2016 - 19:56 Trvalý odkaz

    Abnormalne je to ze ked minule leto predstavila motorola novinky tak uz vtedy si bol v stadiu hladania, :) a budes tam este aj toto leto
    Ale ved hladaj kolko chces ale o každom svojom vlhkom sne nas nemusis informovat.
    K clanku: bud ma Lenka male ruky alebo ta Z9 riadna tehla, v jej rukach tak pôsobí