Xbox a Bethesda predstavia svoje najnovšie hry na udalosti Developer Direct

Očakávaná tlačová konferencia Xboxu sa uskutoční koncom mesiaca. Predvedie nové rozšírené hrateľné ukážky a funkcie z pripravovaných hier. Chýbať však zrejme bude Starfield.

Už nejaký čas sa šepkalo o tom, kedy Xbox konečne usporiada tlačovú konferenciu, kde ukáže viac zo svojich chystaných hier. Teraz je podujatie oficiálne potvrdené. Nesie názov Developer Direct a prebehne 25. januára o 21:00. Fanúšikom ponúkne možnosť vidieť viac z pripravovaných hier pre Xbox a Game Pass. Určite sa ukážu tituly ako Forza Motorsport, Minecraft Legends či Redfall. 

Zároveň uvidíme ďalšiu kapitolu pre The Elder Scrolls Online. Nové ukážky z hier budú prezentovať samotný vývojári zo štúdií Arkane Austin, Mojang Studios, Turn 10 Studios a ZeniMax Online Studios. Prezentácia sa bude zameriavať najmä na rozšírené ukážky z hrania, funkcie jednotlivých titulov a premiéry, ktoré uvidíme na Xboxe v nasledujúcich mesiacoch. 

Chýbať však zrejme bude Starfield. Jedna z najočakávanejších hier má totiž dostať samostatnú prezentáciu, ktorá je zatiaľ len v príprave. Novinku po minuloročnom odklade očakávame v prvej polovici tohto roka. 

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu