Withings ScanWatch Nova - hybridné smart hodinky s luxusným dizajnom a zdravotnými funkciami

Nový model inteligentných hodiniek spája analógový ciferník s fyzickými ručičkami a svet moderných technológií, kde sa kladie dôraz na meranie zdravotných funkcií pri zachovaní klasického dizajnu.

Ak ste zástancom tradičných hodiniek s analógovým ciferníkom, ale chcete si zároveň merať tep, srdcovú činnosť alebo teplotu kože, možno vás zaujme novinka Withings ScanWatch Nova.

Dizajnom vychádzajú z predchádzajúcej generácie Withings ScanWatch Horizon, ktoré boli na náš trh uvedené minulý rok. Na našom webe si môžete prečítať aj recenziu iného modelu s meraním EKG, nájdete ju pod názvom Withings ScanWatch - zdravie na prvom mieste.

Základné parametre:

Rozmery ciferníka 42 mm, hmotnosť 63 g, 0,63'' OLED displej, 282 ppi, zafírové sklo, otočná luneta, vodeodolnosť 10ATM, meranie tepu srdca, EKG, meranie teploty kože, SpO2, VO2 Max, monitorovanie spánku, +40 cvičení, Bluetooth, výdrž do 30 dní, doba nabíjania dve hodiny, kompatibilné s Androidom a iOS.

Nový model ponúka monitorovanie rôznych zdravotných funkcií, vrátane záznamu EKG, sledujú poruchy dychu, merajú okysličenie krvi, monitorujú spánok, fyzickú aktivitu a pribudlo celodenné meranie teploty kože. Hodinky sa pýšia až 30-dňovou výdržou na jedno nabitie a vodotesnosťou 10 ATM.

Pomocou ScanWatch Nova môžete sledovať svoj pohyb vďaka viac než 40 rozpoznaným aktivitám, VO2 Max ukáže odhad vašej kondície. Záznam trasy prebieha pomocou GPS zo spárovaného smartfónu a všetky výsledky meraní vrátane podrobných dát nájdete v mobilnej aplikácii Health Mate. Kompatibilné sú aj s Apple Health, Google Health Connect a Google Fit.

Okolo 42 mm ciferníka, ktorý kryje zafírové sklíčko, je otočná luneta, ktorá slúži na ovládanie funkcií zobrazených na 0,63-palcovom OLED displeji. ScanWatch Nova spárujete so smartfónom, v ktorom beží Android a iOS. 

Withings ScanWatch Nova sú dostupné za 599,95 eur v troch farebných verziách ciferníkov - čiernej, modrej a zelenej. 

Zdroj: withings.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu