Withings ScanWatch Horizon - hybridné smart hodinky s otočnou lunetou

Aj na slovenskom trhu si môžete kúpiť luxusne vyzerajúce inteligentné hodinky s množstvom zdravotných a fitnes fukcií. Lákadlom môže byť päťročná záruka.

Firma Withings pred časom uviedla na náš trh model ScanWatch Horizon. Ide o prvé hybridné smart hodinky inšpirované dizajnom potápačských hodiniek. Ponúkajú množstvo zdravotných funkcií vrátane záznamu EKG, sledujú poruchy dychu, merajú okysličenie krvi, spánok a fyzickú aktivitu. 

Analógový ciferník kryje zafírové sklíčko s antireflexnou úpravou, puzdro je z nehrdzavejúcej ocele (316L). Atraktívny dizajn dopĺňa otočná luneta s laserom gravírovanými prvkami a luminiscentné indexy i ručičky, ktoré zobrazia čas aj v najväčšej tme.

V balení sa nachádza aj gumenný remienok, ktorý oceníte pri športových aktivitách. Článkový nerezový je vhodný pri dennom nosení. Hodinky sa pýšia 30-dňovou výdržou na jedno nabitie a vodotesnosťou 10 ATM.

Withings ScanWatch Horizon dokážu monitorovať činnosť srdca a zistia, či používateľ netrpí fibriláciou siení alebo nepravidelným rytmom. Ak hodinky zistia nepravidelný srdcový tep, vyzvú vás na spustenie záznamu EKG. Pri nočnom meraní vedia pomocou jedinečného algoritmu zistiť poruchu dýchania, čo býva príznaokom spánkového apnoe. 

Nechýba možnosť sledovať fyzickú aktivitu a kondičnú úroveň, záznam trasy prebieha pomocou GPS zo spárovaného smartfónu. Všetky výsledky meraní vrátane podrobných dát nájdete v mobilnej aplikácii Health Mate. Údaje viete synchronizovať s viac než 100 aplikáciami tretích strán vrátane Apple Health, Google Fit, Strava a MyFitnessPal. 

Withings ScanWatch Horizon sú na Slovensku dostupné v modrom a zelenom prevedení za odporúčanú cenu 499,90 eur. Na zariadenia platí 5-ročná záruka. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu