Vernosť sa vyplatí. K Huawei Nova 9 môžete bezplatne získať poistenie displeja

Onedlho štartuje na Slovensku predaj najnovšieho smartfónu Huawei série Nova. Ak už máte zategistrované Huawei ID, získate pri kúpe ročné poistenie displeja zdarmo.

Huawei sa rozhodol odmeniť svojich verných zákazníkov. Používatelia, ktorí boli registrovaní do Huawei ID  pred 21. októbrom, dostanú pri kúpe nového smartfónu Huawei nova 9 zadarmo ročné poistenie displeja.

Ak plánujete kúpu Huawei Nova 9 (základné info), po kúpe sa prihláste pod svojím Huawei ID v aplikácii My Huawei, kliknite na banner ponúkajúci bezplatné poistenie a vyplňte požadované údaje. Pre úspešné požiadanie je dôležité mať nainštalovanú najnovšiu verziu aplikácie My Huawei. 

Akcia bude trvať do konca tohto roka, takže na kúpu novinky Nova 9 máte čas ešte dva mesiace, do konca decembra 2021. Naše prvé dojmy z elegantného smartfónu, si môžete prečítať v tomto článku. Nájdete tam aj živé fotografie. 

Telefón si môžete zakúpiť aj v prvom prémiovom Huawei Store vo Viedni. Informácie o jeho bohatej ponuke sa dočítate v článku s názvom Huawei otvoril blízko Bratislavy vlajkový obchod.

Zdroj: Huawei

Diskusia k článku:

Začať diskusiu