Huawei otvoril blízko Bratislavy vlajkový obchod

Len hodinu autom od Bratislavy si môžete nakúpiť v oficiálnom obchode Huawei. Nájdete tu smartfóny, tablety, notebooky, slúchadlá aj príslušenstvo. Boli sme sa tam pozrieť. (živé fotografie)

Len pred pár dňami otvoril vo Viedni svoje dvere prvý vlajkový obchod Huawei. Nájdete ho v centre mesta na lukratívnej adrese Kärntner Straße 27 v spoločnosti známych značiek. Otváracia doba je od pondelka do piatku od 10 do 20, v sobotu od 10 do 18. 

 
Navštívili sme ho pri príležitosti uvedenia najnovšieho smartfónu Huawei Nova 9. Produkty čínskeho výrobcu sú umiestnené podľa kategórií na troch podlažiach. 

Vo vstupnej časti obchodu predstavuje Huawei produktové highlighty, ako napríklad smartfóny radu P40 alebo Mate 40 Pro, nechýba tu horúca novinka Nova 9 či najnovšie bezdrôtové slúchadlá. V obchode si kúpite notebooky radu MateBook, špičkový monitor MateView GT aj smart hodinky. 

Pomocou digitálnej obrazovky si môžu zákazníci vyberať rôzne ciferníky podľa vkusu a potrieb. V suteréne nového vlajkového obchodu Huawei nájdu zákazníci svet inteligentnej domácnosti na úrovni. Od smart kuchyne cez inteligentnú obývačku až po bežecký pás.

Na hornom poschodí predajne sa nachádza servisná zóna Huawei, kde môžu zákazníci riešiť softvérové a hardvérové problémy týkajúce sa konkrétnych zariadení. Ak sú náhradné diely na sklade, opravy sú vykonané ešte v ten deň. 

Po oprave je zariadenie vyčistené a vydezinfikované. V čakárni sa podáva káva a voda v tradičnom viedenskom štýle. Ak by oprava trvala dlhšie, bude vám náhradné zariadenie zapožičané bezplatne.

V novom Huawei flagship store vo Viedni je k dispozícii tím približne 20 ľudí z viac než siedmich krajín. Vyškolený personál dokáže sprostredkovať medzinárodným zákazníkom technologické inovácie spoločnosti Huawei vo vyše desiatich jazykoch.

Prvý Huawei Flagship Store bol otvorený v Šen-čene v septembri 2019. Do konca roka 2020 mala spoločnosť Huawei takmer 60 000 maloobchodných predajní, výstavných zón a predajných pultov po celom svete, vrátane viac než 5 000 Huawei Experience Stores. 

Pozn.: fotografie v článku boli nasnímané novinkou Huawei Nova 9 (základné info)

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu