TOP5 najčítanejších herných recenzií za rok 2023

Tento rok bol po hernej stránke naozaj bohatý a vyšlo množstvo skvelých hier. Na mnohé z nich sme vám priniesli obsiahle recenzie. V článku sa pozrieme na to, ktoré herné tituly vás zaujali najviac.

Rok 2023 sa pomaly chýli ku koncu, a tak je na mieste malý sumár toho naj, čo sme pre vás na Fony.sk priniesli. Naše recenzie sa tento rok otvorili desaťtisíce čitateľov a po TOP5 najčítanejších testoch smartfónov sme sa pozreli aj na najčítanejšie herné recenzie. Tie sa na našom webe tešia stálej a postupne narastajúcej základni fanúšikov. Čo sa teda čítalo najviac?

TOP5 najčítanejších herných recenzií na Fony.sk za rok 2023:

  1. Atlas Fallen - mytologické dobrodružstvo

  2. Mortal Kombat 1 - návrat v plnej sile

  3. Star Wars Jedi: Survivor - zdokonalená vesmírna formulka

  4. Cyberpunk 2077: Phantom Liberty - špionážny thriller

  5. Marvel's Spider-Man 2: väčší, lepší, zábavnejší

Prvú päťku najčítanejších herných recenzií tvoria prevažne tituly v žánre akčných adventúr a pokračovania zaužívaných značiek. Prekvapilo hlavne prvé miesto, nakoľko Atlas Fallen bol novou značkou a patril medzi menšie tituly, ktoré sa počas preplneného roka ľahšie stratia. Napriek tomu ste si však k nemu našli cestu a čítali ho najviac, aj keď jeho hodnotenie nedopadlo najlepšie. 

Naopak, výborne dopadol nový diel série Mortal Kombat, ktorý reštartoval známy vesmír a vrátil sa v plnej sile. Zabával krvavou hrateľnosťou, sympatickými novinkami či kvalitným príbehom, ktorý by sa uživil aj na filmovom plátne. 

Medzi veľmi očakávané hry roka 2023 patrilo aj pokračovanie značky Star Wars Jedi s podtitulom Survivor. To prakticky zdokonalilo funkčnú formulku prvej hry a ponúklo temnejší príbeh aj dostatočne dlhú hernú dobu. Fanúšikovia boli spokojní a my rozhodne tiež. 

O niečo ďalej posunul latku CD Projekt RED, ktorý do Cyberpunku 2077 priniesol vynikajúcu špionážnu expanziu Phantom Liberty. Ohurovala prakticky v každom smere a zaslúžene si ako jediná hra z celého roka odniesla naše plné hodnotenie. 

Nič lepšie sme v roku 2023 nehrali, aj keď veľmi blízko mal k tomu druhý Spider-Man. Ten skončil na piatom mieste najčítanejších recenzií a potešil skvelým príbehom, špičkovou akciou, Venomom či bohatou ponukou obsahu. 

Rok 2023 bol síce plný skvelých hier, ale rozhodne o ne nebude núdza ani v tom budúcom. Už január odštartuje vydaním The Last of Us Part II Remastered či novým Princom od Ubisoftu. O mesiac neskôr príde odkladané a očakávané Suicide Squad: Kill The Justice League. Budúci rok nás taktiež čaká ukrajinský STALKER 2, očakávané Star Wars: Outlaws, nekonečne odkladané Skull and Bones, návrat Alone in the Dark a mnoho ďalších zaujímavých titulov, na ktoré vám určite prinesieme podrobné recenzie.


 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu