Telekom: slúchadlá Nothing Ear (2) v ponuke a super darček k Motorole Edge 30 Neo

Tentoraz operátor nepridal do ponuky zariadení žiadny nový smartfón, ale zaradil iné zaujímavé novinky.

Prvou novinkou sú úplne bezdrôtové slúchadlá Nothing ear (2) s unikátnym dizajnom a vylepšeným systémom multi-intelligent ANC na potlačenie hluku. Pri dobíjaní z puzdra ponúknu až 35 hodín počúvania hudby. V e-shope Telekomu ich kúpite v bielej farbe k paušálu T Ideál 26 za 1,58 € mesačne a jednorazovým poplatkom 1,08 €.

Motorola Edge 30 Neo (recenzia) nie je novinkou v ponuke, no teraz k smartfónu získate ako darček inteligentné hodiny s bezdrôtovou nabíjačkou Lenovo Smart Clock 2. Zariadenie ponúka smart funkcie, ovládanie hlasom pomocou Google asistenta a nechýba integrované Wi-Fi pripojenie. 

Hodiny majú ľahko ovládateľný 4-palcový dotykový LCD displej s hlasnými prednými 3 W reproduktormi. Môžete ich prepojiť s vašou domácnosťou, obľúbenú počúvať hudbu a samozrejme poslúžia ako tradičný budík. 

Čiernu Motorolu Edge 30 Neo kúpite v obchode Telekomu k paušálu T Ideál 26 za 12 € mesačne a jednorazovým poplatkom 49 €.  

Do ponuky pre Magenta 1 zaradil operátor dva modely Xiaomi Redmi Note 12 5G a Redmi Note 12 Pro 5G. Ušetriť sa bude dať na akontácii i mesačných poplatkoch.

Zdroj: Telekom

Diskusia k článku:

Začať diskusiu