Sony chce do roku 2026 priniesť až 10 hier v podobe služieb

Portfólio titulov pre jedného hráča rozšíria novinky založené na modeli hier v podobe služieb. Tých bude v najbližších štyroch rokoch od Sony pomerne dosť.

Hry od PlayStation Studios sú prevažne orientované pre jedného hráča. Ponúkajú kvalitný príbeh a desiatky hodín poctivej hrateľnosti. Len pár dní dozadu Sony prekvapilo kúpou štúdia Bungie, autorov Halo či Destiny. Teraz predostrelo ambiciózne plány, priniesť v priebehu štyroch rokov až 10 nových hier v podobe služieb. 

Pre Sony by tak išlo o rozšírenie jeho portfólia, ktoré by doplnili zatiaľ neohlásené online tituly pre viacerých hráčov. Spoločnosť to oznámila počas hodnotenia svojich finančných výsledkov za posledný kvartál. Nechýbal v nich ani pohľad na predaje PlayStation 5 (recenzia). 

Globálne sa novej konzoly predalo 17,3 milióna kusov, čo v rovnakom období nestačilo na predošlú PS4. Pokles predajov je však spojený s nestíhajúcou výrobou, ktorá naráža na nedostatok súčiastok. Situácia by sa mala zlepšiť v najbližších mesiacoch. Tie budú aj v znamení nových hier, ktoré tento rok bez odkladu vyjdu na PS4 a PS5

Zdroj: irwebmeeting.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu