Sony zverejnilo zoznam hier na PS4 a PS5 plánovaných pre rok 2022

Rok 2022 by mal byť po hernej stránke pomerne pestrý. Svedčí o tom aj zoznam 22 titulov, ktoré zavítajú na platformy PS4 či PS5. Niektoré už majú potvrdený konkrétny dátum vydania, iné ho konkretizujú v priebehu najbližších týždňov.

Zdá sa, že rok 2022 bude na hry pomerne bohatý. Vlani sme sa totiž dočkali viacerých odkladov, ktoré by mali prísť na svetlo sveta práve počas najbližších dvanástich mesiacov. Nie je síce vylúčené, že sa niekoľko dátumov opäť posunie, ale Sony už zhŕňa ponuku hier na PS4 a PS5 (recenzia) v roku 2022. Tu by vydanie malo byť viac menej isté. 

Už 20. januára sa môžete tešiť na Tom Clancy's Rainbow Six Extraction. Pôjde o kooperáciu, kde budú traja hráči čeliť mimozemskej hrozbe. Po nej príde exkluzívne na PS5 kolekcia Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Prinesie Uncharted 4 a samostatnú expanziu Uncharted: The Lost Legacy. Hneď potom, teda 4. februára tu vyjde multiplatformovka Dying Light 2: Stay Human, na ktoré 8.2. nadviaže OlliOlli World. 

Následne sa môžu fanúšikovia tešiť na Horizon Forbidden West. Pokračovanie príbehu Aloy vo svete ovládanom strojmi u nás vyjde s českými titulkami na PS4 a PS5 18. februára. O dva dni neskôr príde kung fu bojovka Sifu.

Február uzavrie 25.2. aj očakávaný Elden Ring. Marec začne v znamení novej značky Forspoken (3.3.), ktoré vystrieda Gran Turismo 7 (4.3.). Neskôr, konkrétne 18.3. sa pripojí Stranger of Paradise Final Fantasy Origin. Tretí mesiac v roku uzavrie strieľačka zo sveta Borderlands 2 s názvom Tiny Tina's Wonderlands. Na 24. mája je zatiaľ potvrdené akčné RPG Babylon's Fall. 

Z hier, ktoré majú plánovaný dátum vydania na tento rok ďalej spomína Sony očakávané God of War Ragnarök, Gotham Knights, Ghostwire: Tokyo, Suicide Squad: Kill the Justice League či Salt and Sacrifice. Nové tituly by mali doplniť aj Stray, Little Devil Inside, OXENFREE II: Lost Signals, Tchia a The Lord of the Rings: Gollum. Ich konkrétne dátumy vydania sa zrejme dozvieme v priebehu nasledujúcich mesiacov. 

Zdroj: playstation.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu