Sériu Samsung Galaxy Note 20, Fold 20 a hodinky Galaxy Watch 3 spoznáme 5. augusta

Tento termín sa neoficiálne spomína už mesiac a vyzerá to, že by mohol byť správny. Ruský web Samsungu navyše zrejme omylom zverejnil produktovú fotografiu Galaxy Note 20 v atraktívnej bronzovej farbe.

O pripravovaných novinkách sme na našej stránke informovali už viackrát a priniesli sme aj obrázky, ktoré ukazujú, ako má vyzerať Samsung Galaxy Note 20 a Note 20 Plus

Nedávno tento dizajn potvrdil ruský web Samsungu, keď zverejnil vlajkovú loď série Note v predstihu. Na fotografii bol Note 20 Ultra zobrazený vo farbe Mystic Bronze a treba priznať, že vyzerá veľmi pekne. 

Dátum príchodu očakávanej novej generácie radu Galaxy Note 20, Galaxy Fold 2 a hodiniek Watch 3 zverejnil na Twitteri známy leaker Ice Universe. Po vzore série Galaxy S20 by sme mohli vidieť trojicu noviniek: Galaxy Note 20, Note 20+ a Note 20 Ultra. 

Nástupcu by sa mal dočkať aj skladací Galaxy Fold, ktorý by mal prísť s nižšou cenovkou a možno bude podporovať aj dotykové pero. 

O hodinkách Samsung Galaxy Watch 3, ktoré už prešli povinnou certifikáciou, sme priniesli informácie v tomto článku. Mali by byť dostupné v dvoch veľkostiach ciferníkov 1,2'' a 1,4''. Nemá chýbať LTE konektivita ani meranie krvného tlaku. 

Zdroj: twitter.com
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu