Samsung Galaxy Watch 3 na prvej produktovej fotografii

Ďalšia generácia inteligentných hodiniek sa prvýkrát ukázala zo všetkých strán. Tešiť sa môžeme na tradičný dizajn aj otočnú lunetu.

Pripravované smart hodinky Samsung Galaxy Watch 3 nedávno prešli povinnou certifikáciou. Okrem číselného označenia prezradila aj návrat k otočnej lunete, ktorá slúži nielen ako ochrana ciferníka pred poškriabaním, ale aj na ovládanie menu. Teraz ich na obrázku, ktorý vyzerá ako produktová fotografia, prvýkrát vidíme zo všetkých strán.

Hodinky by mali byť dostupné v dvoch veľkostiach ciferníkov 1,2'' a 1,4''. Hovorí sa o rozmeroch 41 x 42,5 x 11,3 mm a 45 x 46,2 x 11,1 mm.  Medzi ďalšími špecifikáciami sa spomína certifikácia odolnosti IP68 a MIL-STD-810G, 1 GB pamäť RAM, 8 GB úložisko, GPS, LTE, operačný systém Tizen 5.5 a 247 mAh resp. 340 mAh batéria. Chýbať by nemalo ani meranie krvného tlaku. 

Dá sa očakávať, že hodinky budú podporovať eSIM kartu a LTE konektivitu, takže ich budete môcť využiť na telefonovanie bez pripojenia k smartfónu. 

Dátum uvedenia zatiaľ nie je známy. Očakáva sa, že ďalšia generácia smart watch od Samsungu príde koncom leta spolu so sériou Galaxy Note 20 a novou generáciou slúchadiel Buds. 

Zdroj: sammobile.com

Diskusia k článku:

Daor3226.06.2020 - 10:36 Trvalý odkaz

ak budu mat vydrz aspon tyzden aktivneho pouzivania (meranie tepu nonstop + 2-3 GPS aktivity v dlzke hodinu) tak moze byt... inak ostavam pri Huawei Watch GT

Celá diskusia 1 príspevok