Takto má vyzerať Samsung Galaxy Note 20 a Note 20 Plus

Nového zástupcu série Galaxy Note uvádza výrobca vždy koncom leta. Už teraz sa objavú prvé špekulácie o hardvérovej výbave a rendery s predpokladaným dizajnom.

Očakáva sa, že tak ako vlani, aj tento rok uvedie Samsung minimálne dva modely. Galaxy Note 20 Plus vraj príde so 6,9-palcovým displejom, otvor na prednú kameru má byť opäť vycentrovaný na stred. Z prednej strany sa tak dizajn oproti sérii Galaxy Note 10 zrejme nezmení. 

Pohľad na zadnú stranu však ukazuje inšpiráciu u staršieho súrodenca radu Galaxy S20. Výrazne vystupujúce trio objektívov s LED bleskom a pomocným ToF snímačom poznáme z tohtoročného modelu Galaxy S20 Ultra

V spodnej stene vidno USB-C konektor, mriežku reproduktora, mikrofón na potlačenie šumu a otvor pre dotykové pero S Pen, ktoré sa z pravej strany presunulo na ľavú. 3,5 mm jack nevidno. Samozrejmosťou bude čítačka odtlačkov integrovaná do displeja. Rendery naznačujú, že bude po stranách mierne zaoblený. 

Menší Samsung Galaxy Note 20 by mal prísť so 6,7'' displejom. Štvorica fotoaparátov na obrázkoch nevytŕča nad povrch konštrukcie ako pri Note 20 Plus. Nie je preto isté, či dostane periskopický teleobjektív, otáznik visí aj nad 108 Mpix fotoaparátom.

Uvedenie série Galaxy Note 20 sa očakáva v auguste, no kvôli bezpečnostným opatreniam v súvislosti s Covid-19 je možné, že prebehne iba online. 

Zdroj: pigtou.com/blogs

Diskusia k článku:

Začať diskusiu