Rockstar oficiálne oznámil, čo chce dosiahnuť s GTA VI

Od ohlásenia nového GTA sme tu nemali veľa oficiálnych informácií. Rockstar však opäť prelomil mlčanie a dáva najavo svoje ambiciózne ciele.

Rockstar Games oficiálne potvrdil aktívny vývoj nového GTA vo februári tohto roka. Novinka patrí k enormne očakávaným titulom, a tak niet divu, že hráči prahnú po ďalších informáciách. Rockstar však od oznámenia mlčal a vody rozvíril aspoň aktuálny únik, ktorý spomenul viaceré neoficiálne detaily

Teraz však Rockstar opäť prelomil mlčanie a prípravu nového GTA VI komentoval aspoň v krátkosti na svojom blogu. Tvrdí, že na ňom pracujú posledných niekoľko rokov a na vývoj presúvajú stále viac prostriedkov. Uvedomujú si, že aktuálne viac než kedykoľvek predtým potrebujú prekonať očakávania hráčov. Ich cieľom je, aby bolo GTA VI najlepšie, aké len môže byť. 

Rockstar tak rozhodne neskrýva ambície. Možno si chce tiež trochu udobriť fanúšikov po nepodarenej remastrovanej trilógii, ktorá prepadla u hráčov aj kritikov. Ďalšie detaily o GTA VI bohužiaľ nie sú známe. Vydanie novinky sa očakáva niekedy koncom budúceho roka, prípadne až v roku 2024. 

Zdroj: rockstargames.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu