Oppo Find N2 Flip bude medzi prvými zariadeniami s Androidom 14

Oppo patrí k výrobcom, ktorí sa starajú o skoré aktualizácie systému. Jeho prémiové smartfóny už od roku 2019 patria medzi prvé s najnovšou verziou Androidu.

Už na májovej konferencii Google I/O spoločnosť Oppo informovala, že model Find N2 Flip bude medzi prvými smartfónmi na svete, ktoré obdržia aktualizáciu na beta verziu systému Android 14. Ohybné véčko, ktorého recenziu si môžete prečítať v tomto článku, patrí medzi prvé zariadenia na svete, ktoré obdržia verejnú verziu systému ColorOS 14, založeného na novom Androide 14.

Systém Android 14 obsahuje rad noviniek v oblasti ochrany súkromia, prístupnosti, výkonu a funkcií prispôsobiteľných používateľom, rovnako ako väčšiu podporu skladacích zariadení. Z hľadiska ochrany osobných údajov umožňuje nový systém napríklad výber fotografií a videí, ku ktorým budú mať aplikácie povolený prístup, na rozdiel od umožnenia plného prístupu ku všetkým mediálnym položkám v zariadení.

Vďaka intenzívnej spolupráci so spoločnosťou Google sme tento rok v apríli priniesli funkciu prevodu reči na text do telefónu Find N2 Flip a teraz, vďaka urýchlenému príchodu systému ColorOS 14, založeného na systéme Android 14, skúmame ešte ďalšie možnosti skladacích telefónov. S bezkonkurenčnými softvérovými možnosťami sa snažíme poskytovať používateľom pôsobivejšie funkcie a sprístupniť im najlepšie možné zážitky zo skladacích zariadení,“ povedal Peter Dohyung Lee. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu