Na MWC spoznáme nové smartfóny Motorola. Možno uvidíme aj top model Edge+

Do redakcie nám prišla pozvánka na udalosť, ktorá sa uskutoční deň pred otvorením brán výstavy MWC 2020. Výrobca sa tam pohrával so slovom edge, čo môže odkazovať na očakávaný top model Edge+. Predstaviť by mohol aj ďalšie tri smartfóny.

Len deň pred MWC 2020, ktoré štartuje v pondelok 24. februára, bude mať spoločnosť Motorola vlastnú udalosť, na ktorej sa očakáva predstavenie modelov Moto G8 a Moto G8 Power. Doplnili by tak staršieho súrodenca Moto G8 Plus, ktorého sme už stihli aj otestovať. Recenzia dostala názov Motorola Moto G8 Plus - vyvážené inšpirácie.

Hovorí sa, že model Moto G8 príde so 6,39'' HD+ displejom, Snapdragonom 665 SoC a tromi fotoaparátmi na zadnej strane. Hlavný 16-megapixelový by mal doplňať ešte 2 Mpix makro a 8 Mpix ultraširokouhlý snímač. Zároveň sa očakáva 4 000 mAh batéria. Model G8 Power by mal zaujať najmä batériou s kapacitou 5000 mAh. Spomína sa aj 6,36” Full HD+ displej s dierkou pre 25 Mpix selfie kameru. 

Možno na februárovej akcii Motoroly uvidíme aj smartfón strednej triedy so stylusom, ktorému sme sa venovali v článku Motorola zrejme pripravuje smartfón s dotykovým perom

V úvode pozvánky, ktorá dorazila do našej redakcie, je vo vete použité aj slovo "edge", pričom je zvýraznené tučným písmom. To by mohlo naznačovať, že spoznáme aj očakávaný top model Edge+.

Ten by mohol pútať najviac pozornosti. Špekuluje sa o Snapdragone 865 a až 12 GB operačnej pamäte RAM. Všetko dôležité a najmä z oficiálnych zdrojov sa dozvieme 23. februára. Na tlačovej konferencii Motoroly nebude chýbať ani zástupca našej redakcie.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu