Motorola zrejme pripravuje smartfón s dotykovým perom

Po oživení legendárnej véčkovej Motoroly Razr by výrobca mohol tento rok prekvapiť ďalším zaujímavým modelom. Tentoraz nemá chýbať stylus.

Evan Blass zverejnil na svojom Twitter účte obrázok smartfónu od Motoroly, ktorého súčasťou je dotykové pero. Pozornému oku neunikne, že sa na tele stylusu nachádzajú v hornej časti dve malé tlačidlá. 

Je preto možné, že budú plniť nejakú funkciu. Možno sa Motorola inšpirovala známym perom S Pen od Samsungu, ktoré robí zo smartfónov radu Galaxy Note jedinečné zariadenia a ťažko hľadajú konkurenciu. Aspoň zatiaľ. 

O tajomnom telefóne s dizajnom Motoroly a stylusom nič ďalšie nevieme. Na displeji s malým otvorom pre prednú kameru je zobrazený síce dátum 3. apríl, ten je však pre produktové fotografie tejto značky typický. Takže dátum uvedenia neznamená. 

Špekuluje sa, že pôjde o prémiový model Motorola Edge+ určený pre amerického operátora Verizon. Možno sa záhada objasní na februárovom MWC v Barcelone, kde bude mať Motorola tradične svoj stánok. Určite ho navštívime. 

Zdroj: twitter.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu