Motorola Moto X30 Pro bude novou vlajkovou loďou s 200 Mpix fotoaparátom

Výrobca už na sociálnej sieti Weibo zverejnil upútavku na pripravovaný top model, ktorý láka najmä fotoaparátom. Na trh mimo Čínu sa novinka zrejme dostane pod menom Motorola Frontier.

O pripravovanej vlajkovej lodi sa špekuluje niekoľko mesiacov. Už v marci sme vám priniesli článok s informáciou, že Motorola Frontier zrejme prinesie 200 Mpix fotoaparát. Výrobca už na sociálnej sieti Weibou začal zverejňovať niektoré podrobnosti o fotoaparáte, ktoré ponúkne nový smartfón v domácej Číne pomenovaný ako Motorola X30 Pro

Zverejnený obrázok prezradil, že novinka bude používať tri rôzne ohniskové vzdialenosti: 35 mm, 50 mm a 80 mm. Podľa všetkého širokouhlý objektív bude chýbať. Hlavný snímač bude mať veľkosť 1/1,22'' a pravdepodobne pôjde o ISOCELL HP1 od Samsungu, predstavený už v septembri minulého roka. Dátum uvedenia Motorola zatiaľ neprezradila. 

Očakáva sa, že novinka dostane čipset Snapdragon 8+ Gen 1, 6,67'' OLED displej so 144 Hz obnovovacou frekvenciou, 200 Mpix zadný fotoaparát, 60 Mpix prednú kameru a 4500 mAh batériu so 125 W rýchlym nabíjaním. 

Zdroj: weibo.com/Motorola
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu