Legenda Bose SoundLink Mini II sa vracia v špeciálnej edícii

Bluetooth reproduktor v tvare malej tehly sa po ukončení predaja vracia späť. Ponúkne USB-C konektor a o 20 % vyššiu kapacitu batérie.

Prvá generácia SoundLink Mini prišla na trh v roku 2013 a vďaka kvalitnej reprodukcii a kompaktným rozmeron si rýchlo našla svojich fanúšikov. 

O dva roky neskôr prišla druhá generácia. Priniesla síce takmer zhodný zvuk, ale viacero praktických vylepšení. SoundLink Mini II ste mohli konečne nabíjať pomocou microUSB konektora a novinkou bola aj dlhšia výdrž, či možnosť telefonovať vďaka vstavanému mikrofónu. Predsatvili sme vám ho v článku Bose Soundlink Mini II - drobec stále hľadajúci konkurenta.

Štyri roky od vydania prišlo oznámenie o ukončení jeho výroby. Bose sa chcelo viac sústrediť na priestorový zvuk a vysokú odolnosť voči nepriaznivým vonkajším vplyvom. Teraz sa obľúbený repruktor vracia späť v limitovanej edícii SoundLink Mini II Special Edition

Základné parametre:
Rozmery 180 x 51 x 58 mm, hmotnosť 680 gramov, doba prehrávania do 12 hodín, Bluetooth (dosah 9 metrov), vstavaný mikrofón (podpora hands-free), konektory: USB-C, 3,5 mm audio jack, pamäť pre 8 naposledy použitých zariadení, hlasový asistent pre možnosť ovládania hlasom.

Obsah balenia:
Bose SoundLink Mini II Special Edition, USB-C kábel.

Od predchodcu sa líši novým odtieňom čiernej a striebornej farby, USBC konektorom, a integrovaná batéria ponúka o 20 % vyššiu kapacitu. Na jedno nabitie dokáža hlasito hrať až 12 hodín. 

Videorecenzia

SoundLink Mini II Special Edition kúpite na Slovensku v čiernej alebo striebornej farbe za odporúčanú cenu približne 160 eur.

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Nightmare14.12.2019 - 15:33 Trvalý odkaz

Privital by som recenziu u Risa ako JBL Tuner...ale teraz by bodlo JBL Horizon

Celá diskusia 1 príspevok