Huawei Watch GT 4 a FreeBuds Pro 3 - ideálna dvojica

Dnešný uponáhľaný svet je dobré vyvážiť aj dostatkom času pre seba. Pre čas oddychu, ale aj aktívny životný štýl, má Huawei dvoch dokonalých spoločníkov.

Po náročnom dni v práci je potrebný nielen fyzický, ale aj psychický oddych. V rámci psychohygieny je preto dobré po práci vyraziť na čerstvý vzduch, či do fitness centra. Ak budete mať dvojicu šikovných zariadení - smart hodinky Huawei Watch GT 4 a slúchadlá Huawei FreeBuds Pro 3, nemusíte smartfón ani vytiahnuť z tašky a napriek tomu zostanete v spojení so svetom. 

Stačí prepojiť smartfón s hodinkami a slúchadlami cez Bluetooth a máte prístup k tomu najdôležitejšiemu. Všetky notifikácie sa vám na hodinkách zobrazia v reálnom čase, takže vám nič dôležité neunikne. Slúchadlá prehrajú hudbu priamo z hodiniek a pomocou prepojenia s telefónom zo smart hodiniek vybavíte cez slúchadlá aj telefonické hovory.

Svoju obľúbenú hudbu, podcasty alebo audioknihy si takisto vypočujete aj bez smartfónu. Nemusí byť ani pripojený cez Bluetooth. Multimediálny obsah si uložíte do pamäte hodiniek a telefón môžete, napríklad pri behu, pokojne nechať doma. Na hodinkách si prepínate skladby a smart hodinky sledujú a zaznamenávajú vaše športové výkony. 

Úplne bezdrôtové slúchadlá Huawei FreeBuds Pro 3 ponúkajú technológiu Hi-Res Dual Driver s adaptívnym EQ, vďaka čomu vám sprostredkujú krištáľovo čistý zvuk. Aktívne potlačenie okolitých ruchov vám umožní zamerať sa na seba bez toho, aby vás rušil hluk z okolia. 

Inteligentné hodinky Huawei Watch GT 4 poskytujú vylepšenú funkciu Activity Ring, ktorá vám odsleduje počet krokov, spálených kalórií či hodín aktívnej energie, aj keď práve necvičíte. Po novom hodinky postrážia vďaka funkcii StayFit aj spálené a prijaté kalórie. Spolu s vyše 100 športovými režimami a podporou aj pre e-športy, vám tak obe zariadenia pomôžu zostať aktívny aj počas tých najnáročnejších dní. 

Okrem svojich šikovných funkcií sú Huawei FreeBuds Pro 3 a Watch GT 4 aj štýlovými doplnkami. Moderným dizajnom a výberom farebných variantov ich zladíte s každým outfitom a podčiarknete váš osobný štýl. 

Poteší aj dlhá výdrž batérie, ktorá je u slúchadiel až 6,5 hodiny na jedno nabitie a 31 hodín v kombinácii s nabíjacím puzdrom. Pokiaľ ide o hodinky, v pánskej verzii sú to až dva týždne bez nabíjačky, dámska verzia má kvôli kapacite batérie výdrž približne o polovicu nižšiu. Stále však ide o 7 dní, čo je výrazne viac než pri konkurenčných modeloch. 

Slúchadlá FreeBuds Pro 3 sú dostupné v troch štýlových variantoch – tradičnej bielej, elegantnej striebornej a decentnej zelenej. Hodinky majú celkovo až sedem prevedení, z ktorých si vyberie každý. Predávajú sa v troch dámskych a štyroch pánskych verziách. 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu