Huawei Mate 30 Pro prichádza na Slovensko

K telefónu získate darčeky v hodnote niekoľkých stoviek eur: true wireless slúchadlá FreeBuds 3, bezdrôtovú nabíjačku CP60 Wireless Charger, ochranný kryt a po vyplnení formulára pre Huawei aj inteligentné hodinky Watch GT 2.

Výborne vybavený android, ktorý to kvôli absencii Google služieb nemal pri uvedení na trh jednoduché, si fanúšikovia výrobcu budú môcť kúpiť aj na Slovensku. 

Modelový rad Huawei Mate 30 bol oficiálne ohlásený už v septembri, no štart predaja sprevádzali neistoty ohľadom certifikácie Googlom a sprístupnenia jeho služieb. Problém dodnes nebol vyriešený, a tak séria Mate 30 prišla do Európy bez Google Play

V telefóne beží na operačný systém Android 10 s nadstavbou EMUI 10 bez GMS (Google Mobile Services), ktoré výrobca nahradil vlastným riešením Huawei Mobile Services. Používatelia majú k dispozícii obchod s aplikáciami AppGallery, v ktorom nájdu potrebné alternatívy. 

Huawei Mate 30 Pro sme vám v krátkom videu predstavili na našom Facebooku už pred tromi mesiacmi. Video sa spustí po kliknutí na obrázok:

Huawei Mate 30 Pro príde len vo farbe Space silver v kombinácii 8 GB RAM so 128 GB úložiskom a odporúčanou cenovkou 999 eur. Jediným oficiálnym distribútrom bude sieť obchdov Planeo Elektro. U mobilných operátorov zatiaľ nebude k dispozícii. 

Záujemcovia si budú môcť vlajkovú loď zakúpiť v týchto lokalitách: Bratislava – Rača, Prešov – OC Eperia, Nové Zámky – Aquario, Žilina – Mirage a v Banskej Bystrici. 

K nákupu dostane zákazník aj bezdrôtové slúchadlá FreeBuds 3 (recenziu čítajte tu), bezdrôtovú nabíjačku CP60 Wireless Charger a kryt. Pokiaľ sa po 14 dňoch používania tohto telefónu zúčastníte aj telefonického prieskumu a vyplníte formulár pre Huawei, ako bonus dostanete hodinky Watch GT 2 46 mm v hodnote 249 eur. 

Naše skúsenosti z používania hodiniek sme vám priniesli v recenzii Huawei Watch GT 2 - rozumná elegancia. Všetky informácie o vlajkovej lodi Mate 30 Pro nájdete v základnom infe

Ponuka platí od 10. februára do 31. marca. Predaj smartfónu začne 10. februára 2020 a objednať ho bude možné už od 1. februára. Objednať sa môžete aj na osobné predvedenie a zaškolenie k smartfónu. 

Rezervácia termínu bude dostupná po spustení predaja online na stránke predajcu, kde si vyberiete pobočku a čas vyzdvihnutia smartfónu. Navyše pri kúpe získavate aj 6-mesačnú záruku na náhodné poškodenie prednej alebo zadnej časti zariadenia. 

Uplatnenie tejto záruky je možné iba 1-krát. Všetci majitelia modelu Mate 30 Pro budú mať navyše k dispozícii hotline linku so špeciálnym audiotextovým číslom, ktorá im prednostne pomôže v prípade problémov. 


Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu