Honor v Prahe otvoril centrálnu pobočku pre región strednej a východnej Európy

Honor zažíva po oddelení od materského Huawei expanziju po celom svete a v utorok 14. septembra otvoril svoju prvú centrálu pre celý región strednej a východnej Európy.

Séria mobilných telefónov Honor 50 a Honor Magic3 okamžite po globálnom uvedení v Číne zaznamenala miliónové predaja. Podiel značky na čínskom trhu bol tak v máji tohto roka už na 9,5 % a ďalej výrazne rastie.

Aktuálne má Honor vyše 10 000 zamestnancov, ktorí pokrývajú celé spektrum procesu produktov od vývoja až po uvedenie na trh. Súčasťou značky sú aj štyri vývojové centrá s vyše 100 laboratóriami po celom svete. Podaných bolo už vyše 5 500 žiadostí na patent a veľmi rýchlo sa etablovali strategické partnerstvá s viac než 30 svetovými špičkami v obore.

Značka Honor sa na českom aj slovenskom trhu dobre etablovala už od roku 2014. Jej predsavzatie byť v top 10 sa rýchlo splnilo. Posledných 5 rokov sa pohybuje v top 5 medzi poprednými výrobcami elektroniky.

Honor nedávno odštartoval globálny predaj dvoch radov telefónov s atraktívnou výbavou. Už čoskoro sa môžeme tešiť na uvedenie nových prémiových noviniek aj na Slovensku. Ktoré presne modely prídu do našich obchodov, zatiaľ CEO pre strednú a východnú Európu, Alex Wang, neprezradil.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu