Séria Honor Magic3 je zameraná na výkon, fotografiu a dizajn

Honor uviedol očakávanú sériu, ktorá zahŕňa trojicu modelov Magic3, Magic3 Pro a Magic3 Pro+. Zaujmú fotoaparátmi, výkonným čipsetom, elegantným prevedení, vodeodolnosťou a super rýchlym nabíjaním.

Na začiatku prezentácie sa Honor pochválil zvyšujúcim sa trhovým podielom, ktorý začal stúpať po oddelení značky od materského Huawei. Aktuálne má Honor 10-tisíc zamestnancov, zainvestoval do centier pre výskum a vývoj, a uzavrel strategické partnerstvá s významnými firmami. 

Nová séria Honor Magic3 prináša prémiový dizajn so zaobelným displejom, výkonný procesor a foto výbavu, ktorá osloví aj náročného používateľa. Dva najvybavenejšie modely Magic3 Pro a Magic3 Pro+  spĺňajú certifikáciu IP68 s odolnosťou proti vode a prachu, vrátane plnej ochrany pri ponorení až do 1,5 m po dobu 30 minút.

Honor Magic3 Series prichádza s neprehliadnuteľným dizajnom fotoparátu pod názvom "The Eye of Muse", symbolizujúce prepojenie umenia a technológie. Konkávny (vydutý) povrch umožňuje využiť maximum svetelného zdroja, a tým tak prispôsobuje výkon fotoaparátu. Ako pocta klasickému dizajnu hľadáčika fotoaparátu, má Honor Magic3 Pro+ unikátny hexagonálne dizajn.    

Honor tvrdí, že nová séria posúva fotografovanie na úplne inú úroveň a stavil na to najlepšie, čo aktuálne môže ponúknuť. Séria Magic3 prichádza so systémom štyroch kamier: 64 Mpix monochromatickým fotoparátom, 50 Mpix hlavným fotoaparátom, 64 Mpix 126° širokouhlým fotoaparátom (Magic3 a Magic3 Pro majú 13 Mpix snímač) a 64 Mpix periskopickým teleobjektívom (len Pro a Pro+ verzia). 

Periskopický teleobjektív disponuje 3,5x optickým zoomom a až 100-násobným digitálnym priblížením. Optická stabilizácia obrazu je použitá iba na Pro verzii. Fanúšikov nahrávania videí poteší spolupráca so sieťou multikín IMAX. Honor Magic3 Series ponúka spracovanie videa v režime Magic Log a filmové úrovne Level 3D LUT (Look Up Table). Bežne využívaný pre profesionálne filmové natáčanie vďaka režimu Log dosiahnete filmové rozlíšenie farieb v HDR. 

Filmový režim 3D LUT dokáže korigovať saturáciu farieb, svetlosť, kontrast pre dosiahnutie skutočnej filmovej kvality. Séria mobilných telefónov Honor Magic3 Series dokaže zachytiť videá v 4K HDR kvalite a má tri mikrofóny pre čisté zachytenie zvuku. 

Medzi kľúčovou výbavou nájdeme pri Pro a Pro+ modeloch nový výkonný čipset Snapdragon 888+, štandardný model dostal starší, ale stále výkonný Snapdragon 888. Batéria so 4600 mAh kapacitou sa pýši 66 W káblovým a 50 W bezdrôtovým nabíjaním. Dva vyššie modely série môžete využiť aj na reverzné bezdrôtové nabíjanie iných zariadení. 

Obsah v smartfóne Honor Magic3 Pro a Pro+ si môžete zabezpečiť pokročilým skenovaním tváre pomocou 3D TOF prednej kamery.

Honor Magic3 bude dostupný vo farebnom prevedení Golden Hour a Blue Hour. Honor Magic Pro potom bude vo farebnom prevedení Golden Hour, Black & White, zatiaľ čo Honor Magic3 Pro+ príde vo farebnom prevedení Ceramic Black a Ceramic White.

Predaj štartuje najskôr na domácom čínskom trhu, dostupnosť na ďalších trhoch bude oznámená neskôr. Podrobné špecifikácie noviniek vám postupne prinesieme v článkoch typu základné info. 

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu