Honor 90 Lite prichádza na Slovensko s darčekom

Tristoeurový smartfón je na výber v dvoch farbách a ak si ho kúpite u vybraných predajcov, získate k nemu zadarmo bezdrôtové slúchadlá alebo smart náramok.

Séria Honor 90 bude mať globálnu premiéru v Paríži 6. júla a už s predstihom výrobca uvádza na trh Lite verziu nového radu. Za dostupnú cenu ponúkne pekný dizajn, fotoaparát s vysokým rozlíšením a batériu s rýchlym nabíjaním. 

Honor 90 Lite (základné info) poháňa čipset Dimensity 6020 s podporou 5G sietí, doplnený 8 GB operačnou pamäťou RAM a 256 GB úložiskom. Na 6,7-palcovom displeji s Full HD+ rozlíšením je použitá 90 Hz obnovovacia frekvencia. 

Lákadlom novinky je hlavný 100 Mpix fotoaparát. Spoločnosť mu robí dvojica snímačov určených na makro zábery a rozostrovanie pozadia. batérie so 4500 mAh kapacitou disponuje 22,5 W rýchlym nabíjaním. 

Honor 90 Lite je dostupný v dvoch farebných prevedeniach, tyrkysovej (Cyan Lake) a čiernej (Midnight Black), za odporúčanú cenu 299 eur. Pri nákupe získate v závislosti od predajcu aj darček. V O2  dostanete slúchadlá O2 Pods, v Orangei predaj začína 4.7. a k nákupu vám pribalia ako darček slúchadlá Honor Earbuds X3 Lite. V sieti NAY predaj štartuje 7. 7. a tam na zákazníkov čaká ako darček smart náramok Honor Band 7.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu