O2 Pods - lacné Bluetooth slúchadlá s bezdrôtovým nabíjaním

Nové slúchadlá sú malé, ľahké a pri dobíjaní z puzdra ponúknu až 20 hodín používania. Poslúžia nielen na počúvanie hudby, ale vybavíte nimi aj telefonický hovor. Vďaka cenovke tesne pod 20 eur sú veľmi atraktívnym zariadením.

Ak ste zákazníkom O2, alebo sa ním ešte len stanete, v rámci vianočnej akcie môžete získať úplne bezdrôtové slúchadlá O2 Pods za výbornú cenu, len 19 eur. Stačí využiť kupón z vianočnej ponuky. O nej sa dočítate v článku Vianoce v O2: kupóny na zľavu, dáta zadarmo a väčší paušál za cenu menšieho.

Základné parametre:

Hmotnosť slúchadla: 3 gramy, hmotnosť puzdra s vloženými slúchadlami 31 gramov, batéria v slúchadle 30 mAh, batéria v puzdre 300 mAh, výdrž do 4 hodín, s nabíjaním z puzdra 20 hodín, bezdrôtové 5 W nabíjanie, USB-C konektor, Bluetooth 5.0, mikrofón, frekvenčný rozsah 20 Hz - 20 kHz, hlasitosť 110 dB, impedancia 32 ohmov, dotykové ovládanie.

Zákazníci O2, ktorí využívajú program na faktúru, predplatenú SIM kartu alebo O2 Internet na doma, môžu získať v mobilnej aplikácii operátora špeciálne vianočné kupóny. jedným z nich je aj 30-eurová zľava na šikovné slúchadlá O2 Pods. 

Slúchadlá s tradičnou štupľovou konštrukciou a krátkou "nožičkou" sú ukryté v malej a ľahkej krabičke, ktorá zároveň poslúži na ich dobíjanie. Samotné puzdro s integrovanou 300 mAh batériou dobijete nielen cez USB-C konektor, ale aj bezdrôtovo (5 W), čo je v tejto cenovej kategórii zriedkavá vlastnosť. Doba nabíjania pomocou kábla je necelých 1,5 hodiny. 

Párovanie so smartfónom alebo notebookom je jednoduché. Po vložení slúchadiel do uší stačí v nastavení Bluetooth vyhľadať názov "O2 Pods" a ťuknúť na Spárovať. Hotovo. ďalšie pripojenie prebehne automaticky. Naraz môžu byť slúchadlá pripojené iba k jednému zariadeniu. Ak ich chcete spárovať s iným, musíte ich odpojiť od predchádzajúceho. 

Ovládanie slúchadiel prebieha cez dotykovú plochu v hornej časti nožičky, na ktorej je umiestnená aj malá LED dióda, ktorá svieti na bielo a avizuje pripravenosť slúchadiel na použitie. Dotykovým gestom ovládate prepínanie skladieb, pozastavenie hudby, telefonické hovory a hlasového asistenta. 

Automatické pozastavenie prehrávanej hudby po vytiahnutí slúchadiel z uší sa tu nenachádza. Vzhľadom na 20-eurovú cenovku hrajú O2 Pods primerane dobre. Dokonca počuť aj výšky a basy. Zvuk nie je tak plochý, ako by sme možno od produktu v tejto cene očakávali. Kvalita hovoru je priemerná, ale dostatočná. Druhá strana poznala, že telefonujem cez nejaké Bluetooth zariadenie. 

O2 Pods spárujete so zariadením, v ktorom beží Android a iOS. Súčasťou balenia je nabíjací kábel a silikónové nástavce do uší v troch veľkostiach. Cena je stanovená na 49 eur, s vianočným kupónom zaplatíte iba 19 eur. Ak hľadáte čo najlacnejšie, ale nie podradné slúchadlá na bežné používanie, O2 Pods sú dobrou voľbou. 

 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu