Honor Band 7: monitorovanie zdravia aj športových aktivít

Nová generácia športového náramku ponúka veľký AMOLED displej, podporuje takmer stovku športových režimov, meria zdravotné funkcie a na jedno nabitie vydrží až dva týždne.

Od predchádzajúcej generácie sa nový model Honor Band 7 výrazne nelíši. Mierne sa zmenil dizajn tela, bočné boky dostali povrchovú úpravu, ktorá pripomína kov, no je to plast. Na prvý pohľad tak pôsobí prémiovejším dojmom.

Základné parametre:

Rozmery tela: 43 mm x 25 mm x 11 mm, hmotnosť: 29 g (s náramkom), 180 mAh batéria, výdrž 14 dní, vodeodolnosť 5 ATM, 10 športových režimov, 1,47” AMOLED displej, rozlíšenie 194 x 368 bodov, optický snímač srdcového tepu, monitor saturácie krvi kyslíkom, monitor spánku, akcelerometer, gyroskop, krokomer, Bluetooth 5.0, notifikácie, kompatibilný s Androidom 9.0 a vyšším a od iOS 11.0.

Novinka prináša veľký 1,47-palcový AMOLED displej s rozlíšením 194 x 368 bodov. Osviežiť si ho môžete niektorým zo stovky ciferníkov. Pri športovaní máte na výber 96 režimov, z toho 11 je profesionálnych a 85 prispôsobiteľných. V reálnom čase tak môžete mať informácie o základných údajoch ako sú spálené kalórie, prejdená trasa, trvanie tréningu a podobne. 

Samozrejmosťou je pokročilé monitorovanie spánku, srdcovej aktivity, nasýtenie krvi kyslíkom, stresu a sledovanie ženského cyklu.  Nechýbajú notifikácie, ovládanie hudby, funkcia nájsť telefón či diaľková spúšť fotoaparátu. Pri bežnom používaní zvládne náramok 14 dní na jedno nabitie, pri silnejšej záťaži sa výdrž skráti na približne desať dní. Batériu dobijete magnetickou kolískou. 

Honor Band 7 sa na Slovensku predáva za približne 50 eur, na výber je zatiaľ v čiernej a ružovej farbe. Nájdete ho aj v ponuke Telekomu. 

Zdroj: hihonor.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu