GTA VI dostalo rating v Austrálii. Láka na skoré predstavenie a prezrádza niekoľko detailov z hry

Zdá sa, že Rockstar už čoskoro predstaví nové GTA VI, ktoré práve ohodnotili úrady v Austrálii. Rating prezrádza zopár detailov a špekuluje sa, že predstavenie príde už tento mesiac.

GTA VI je bezpochyby jednou z najočakávanejších hier za posledné roky. Rockstar si s ním dáva na čas a o hre vlastne nič nevieme. Oficiálne bol oznámený len samotný vývoj. Následne Rockstar potvrdil, čo by s novým GTA VI chcel dosiahnuť, ale od tej doby nadšenie živia len neoficiálne úniky. Hovoria o tom, že autori vraj do hry vrátia fanúšikmi milované prvky a spomína sa aj dátum vydania, ktorý je údajne nastavený na budúci rok, dokonca s okliešteným obsahom

Ak nerátame veľký únik prvotných in-game záberov, z GTA VI sme doteraz nevideli ani jeden jediný obrázok. Aktuálne sa však zdá, že oficiálne predstavenie sa už blíži. Pripravovaná novinka totiž práve dostala rating v Austrálii, čo sa najčastejšie deje vtedy, keď je blízko buď prezentácia, alebo samotné vydanie hry. 

GTA VI dostalo od úradov rating MA15+, ktorý spomína, že v hre uvidíme silné sexuálne scény či zábery na užívanie drog. Špekuluje sa, že by Rockstar hru mohol predstaviť už niekedy koncom tohto mesiaca. Nič však zatiaľ nie je potvrdené a tak musíme len čakať.


Zdroj: classification.gov.au


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu