Digitálny operátor Radosť štartuje pravdepodobne dnes (aktualizované)

Nový operátor, ktorý bude využívať mobilnú sieť O2, ponúkne tri programy vrátane atraktívneho neobmedzeného za 20 eur na 30 dní.

Prvé informácie o pripravovanej novinke Radosť sa objavili začiatkom septembra. Neskôr operátor sprevádzkoval aj svoj web, cez ktorý bude novú službu ponúkať. Nebudete musieť chodiť na žiadnu pobočku. 

K spusteniu služby by malo prísť dnes a na výber budete mať z troch programov podľa svojich komunikačných potrieb:
- Malá Radosť za 5 €: 2 GB dát, 100 jednotiek na volanie, SMS a MMS do celej EÚ
- Veľká Radosť za 10 €: 8 GB dát, 200 jednotiek na volanie, SMS a MMS do celej EÚ
- Nek∞nečná Radosť za 20 €: neobmedzené dáta, volania a SMS do celej EÚ

Po zaregistrovaní budete mať prvých sedem dní na bezplatné vyskúšanie. O prípadnom strope (FUP) pri Nekonečnej radosti stále nemáme bližšie informácie. Aktuálne ich zisťujeme a po obdržaní odpovedí budeme článok aktualizovať. 

Doplnené:

SIM kartu nového digitálneho operátora si budete môcť kúpiť cez apku Radosť, ktorú si stiahnete, snáď už čoskoro, cez Google Play a App Store. 

Prenosová rýchlosť je stanovená na 10 Mbps. FUP je 100 GB, potom sa rýchlosť zníži na 2 Mbps pre sťahovanie a 1 Mbps pre odosielanie dát. 

Využiteľné dáta v EÚ roamingu bez príplatku:
- Nekonečná Radosť: 11 GB
- Veľká Radosť: 5,5 GB
- Malá radosť:  2 GB

Diskusia k článku:

nobody24.09.2020 - 15:06 Trvalý odkaz

Už majú cenník na webe, limit nekonečna je 100 GB.

viperman24.09.2020 - 15:41 Trvalý odkaz

In reply to by Kubo102030

to sa dalo cakat to je v podstate titanovy smart pausal za polovicu, akurat tam nie je dotacia 180 eur na mobil alebo 2 premiove apky predplatene :)

Rastislav.j24.09.2020 - 16:37 Trvalý odkaz

najväčšia Radosť je škodoRadosť
"Zmena programu Malá, Veľká alebo Nekonečná Radosť na iný program prebehne okamžite. Po zmene programu Účastník stráca všetky nevyčerpané Minúty, SMS, MMS alebo dáta z pôvodného programu a začína mu plynúť nové 30 dňové zúčtovacie obdobie zvoleného programu."

najväčšia Radosť je škodoRadosť
"Programy Radosť sa obnovujú automaticky každých 30 dní. Programy sa uhrádzajú vopred, automaticky z platobnej karty zvolenej Účastníkom. V prípade, že nedôjde k úhrade môže Účastník napriek tomu využívať program celých 30 dní. Ak do 30 dní od prvého neuhradenia poplatku za program nedôjde k úhrade, budú Účastníkovi pozastavené všetky prichádzajúce hovory a správy, zablokovaný dátový prenos a zablokované využívanie všetkých Doplnkových služieb a Služieb mobilnej zábavy a nemobilných služieb."

Celá diskusia 17 príspevkov